Lucas Armando Feola är Alice Stenlöfs tidigare koordinator
Lucas Armando Feola är Alice Stenlöfs tidigare koordinator - Foto: Youtube/Instagram/armandofeola

Det här är det värsta som Lucas Armando Feola tvingats göra för Alice Stenlöf

Åren som koordinator hos Alice Stenlöf hade minsann både ups and downs. När Lucas Armando Feola gästar Måndagsvibe berättar han om ett av sina absolut sämsta minnen.


I november förra året berättade influensern Alice Stenlöf, 25, i en vlogg att hennes tidigare assistent Lucas Armando Feola, 24, slutat jobba för henne. 

– Han har fått ett jobberbjudande han inte kunde tacka nej till, säger Alice i vloggen.

Lucas ärliga ord – om relationen till Alice

I samband med att Lucas slutade jobba hos Alice Stenlöf åkte hon iväg på långresa till Costa Rica. Att de inte umgåtts så mycket har därmed naturliga förklaringar – men hur är egentligen deras relation nu när Lucas sagt upp sig?

Inte toppen, visar det sig när han gästar podcasten "Måndagsvibe". Faktum är att de inte hörts alls sen hon lämnade Sverige för varmare breddgrader i Costa Rica.

– Den (relationen till Alice Stenlöf, reds anm.) är bra. Vi har... alltså, vi har inte hunnit prata för det är ju åtta timmars (tidsskillnad, reds anm.). Vi har sagt sen hon åkte att vi ska ringa varandra, men sen har vi ringt om varandra hela tiden. Men det får väl bokas in, säger Lucas Armando Feola i podcasten.

Foto: Instagram/alicestenlof

Det sjukaste Lovisa fick göra åt Bianca Ingrosso

Med i podcasten, förutom programledarna Hanna Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin, är Bianca Ingrossos tidigare koordinator Lovisa Worge. 

När hon får frågan om det sjukaste hon tvingades göra under sina år som Biancas assistent tänker hon genast på en särskild incident. 

"Jag fick låtsas som att de var mina", berättar Lovisa Worge i Måndagsvibe. Mer om händelsen kan du läsa här.

Lucas Armando Feola: "Hon tvingade mig"

Men för Lucas Armando Feolas del då – vad är det värsta han tvingades göra som koordinator hos Alice Stenlöf? 

Hans minne är inte lika snuskigt som Lovisas, men gör sig förtjänt av sin topplacering för att den gjorde honom så obekväm. 

– Jag vet en grej som du var obekväm med att göra, du var så jävla sur. Men det kanske inte du har sagt till henne, när ni skulle åka och slå upp det där tältet? Säger Lovisa Worge i Måndagsvibe. 

– Ja, hon tvingade mig, eller tvingade och tvingade, men hon sa "jag gör inte det här samarbetet om inte du är med". Och då var jag så här "jag är ingen friluftsmänniska", svarar Lucas. 

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Lovisa Worge berättar att Alice Stenlöfs första tanke hade varit att slå upp tältet på Djurgården. Då var Lucas rädd att de skulle stöta på personer de kände, och han lyckades istället övertala Alice att de skulle slå upp tältet på en mer avlägsen plats. 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om tältsamarbetet, som fick en del upprörda kommentarer.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!