Vad menade egentligen Bianca?
Vad menade egentligen Bianca? - Foto: Stella Pictures

Vad menade egentligen Bianca Ingrosso med inlägget om Pernilla

Det är på Instagram som Bianca Ingrosso delade ett inlägg som Pernilla Wahlgren lagt upp på sin story. Men texten fick följarna att fundera.


Det var drygt en månad sedan som Bianca Ingrosso, 27, avslöjade att hon efter 10 säsonger kommer att hoppa av Wahlgrens värld. Anledningen är att Bianca är aktuell med en annan storsatsning på discovery+ och tillsammans med hennes arbete på CAIA så kommer det att bli svårt att hinna med allt. 

Wahlgrens värld fortsätter utan Bianca. Bildkälla: Stella Pictures

Nu är det istället Pernilla Wahlgren som kommer att tuffa vidare på Wahlgrens värld-tåget och serien kommer att lägga mycket fokus på hennes och Christian Bauers relation istället.  

På sociala medier marknadsför nu familjen Wahlgren/Ingrosso den nya säsongen som drar igång 24 februari. Men ett inlägg fick följarna att haja till. 

Bianca Ingrosso: "Hon som våldtar"

I ett inlägg som Pernilla delat får man se klipp från säsongen där Bianca sitter och håller för sina öron. Detta då Pernilla mycket och ofta väljer att berätta om sitt och Bauers sexliv. Bland annat genom att visa upp köttsåren på sina knän hon dragit på sig i sänghalmen. 

När Bianca delade inlägget vidare har hon lagt på en text där hon tagit i från tårna. 

Bianca delade Pernillas inlägg vidare. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Hon som våldtar Instagram har premiär med nya säsongen av Wahlgrens värld nu på torsdag med ny tid, 19.55 på Kanal 5", skrev Bianca. 

Jargongen i familjen Wahlgren/Ingrosso skämtar man sannerligen inte bort. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!