Presenten fick Bianca Ingrosso att tvivla på Phillipe: "Ett dåligt tecken"

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe har varit tillsammans i många år nu, men ändå har han inte full koll på hennes smak. Det blev tydligt när Bianca berättade om missen på Instagram.


Influensern och företagaren Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen27, har kilat stadigt under flera års tid, även om deras förhållande kantats av både upp och nedgångar.

I oktober förra året tog de ett stort steg i förhållandet, när Bianca la vantarna på en 300 kvadratmeter stor lägenhet som de ska flytta in i. Innan det är dags att flytta in ska lägenheten renoveras, och tills dess bor paret i Biancas lyxiga, men något mindre lägenhet.

Paret verkar kärare och tryggare än någonsin, men för ett tag sedan inträffade något som gjorde Bianca osäker. "Det är ett dåligt tecken", sa hon på sin Instagramstory – men vad syftade hon på?

Jo, en kvällspresent i form av en godispåse. 

Bianca Ingrosso: "Ett dåligt tecken"

Phillipe hade nämligen köpt en påse godis till Bianca – utan en enda godisbit som hon gillar. 

"Man skulle kunna tänka sig att sin pojkvän känner till ens godissmak efter nio år tillsammans. Men han kommer hem med godis till mig, och det här är INTE vad jag gillar. Jag menar, det är ett dåligt tecken", säger Bianca Ingrosso på Instagram.

Hon visar upp innehållet i påsen, som ser ut att bestå utav en sötsur blandning lösgodis. Hon avslutar videosekvensen med en poll, där följarna fick välja sida i frågan.

"Skulle du vara okej med det här?" Frågade Bianca sina följare, som därefter fick välja mellan "Inte acceptabelt" och "Vem bryr sig". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!