Nu ska Bonde-paret Ellinor och Filip ut på semester
Nu ska Bonde-paret Ellinor och Filip ut på semester - Foto: Instagram/TV4

Missade du också den här sjuka detaljen i Bonde-Ellinors bild?

Det vankas skidresa för Ellinor och Filip som träffades i Bonde söker fru 2021. Men plötsligt dök det upp en minst sagt oväntad detalj i hennes bild – såg du den?


Få har nog missat att Bonde söker fru-äventyret fick ett lyckligt slut för Filip Nilsson, 27. 

I programmet valde han att dejta vidare Lina och skicka hem tittarfavoriten Ellinor Eke-Göransson. Men Filip och Lina fick aldrig det där sista "klicket", och gissningsvis berodde det på att Ellinor fortfarande fanns i hans tankar. 

Bonde-parets romantiska helg

Efter inspelningens slut fann Filip och Ellinor varandra till slut, och nu lever de ett lycklig och kärleksfullt liv på hans gård utanför Strömsholm. Ellinor delar flitigt med sig av parets vardagliga bestyr på Instagram, till följarnas stora glädje. 

Foto: Instagram/ellinoreke

I förra veckan var det ju Alla Hjärtans dag, och då passade Filip på att skämma bort Ellinor riktigt ordentligt. Här är bilderna från deras romantiska dygn.

Ellinor och Filip åker på skidresa

Tidigare i veckan berättade Ellinor att hon och Filip skulle resa iväg på deras första skidsemester ihop. Under torsdagen tog de sitt pick och pack och åkte iväg mot de snöiga backarna – och Ellinor delade med sig av en bild från resan.

Men vänta, vad var det där som flimrade förbi? Tittar man riktigt noga på videoklippet så ser man ju faktiskt att det sitter ett barn i baksätet. Ellinor och Filip har, vad vi vet, inga egna barn. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Vem de har sällskap av i bilen förblir okänt – men kanske blir det tydligare i ett senare skede.

Vi önskar dem en trevlig resa!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!