Beatrice Larsson är en av deltagarna i Farmen 2022
Beatrice Larsson är en av deltagarna i Farmen 2022 - Foto: Instagram/bumbelbeezphoto/TV4

Farmen-Bea ryter ifrån – efter kommentarerna om hennes utseende

Beatrice Larsson är en av Farmens mest färgstarka deltagare, och hon engagerar lika mycket i programmet som på sociala medier. En av följarnas mest återkommande kommenterar gäller hennes utseende.


Farmen-deltagaren Beatrice Larsson klev in årets säsong med buller och bång, tillsammans med de andra seniorerna Abel, Prins och Gerty. 

Men det är inte bara programmet i sig som blivit en snackis, utan även deltagarna och deras liv på hemmaplan. Och Beatrice är inget undantag.

Hon engagerar sina följare på Instagram med frågestunder i stort sett varje dag – och i förra veckan dök det upp en fråga om hennes utseende.

Foto: TV4/Farmen

Farmen-Beas förklaring på förändringen

Följaren hade nämligen reagerat på att Bea ser annorlunda ut nu, jämfört med i programmet. Och det är personen inte ensam om, menar Bea, som valde att bemöta frågan på story.

– Ja, den här frågan kommer upp ideligen och jag förstår era funderingar, sa hon på sin Instagram.

Hon förklarade den stora skillnaden med att hon gått ner i vikt och slutat äta medicin som kan ha en påverkan på vikten. Men det verkar inte som att alla följare nöjde sig med den förklaringen.

Foto: Instagram/bumbelbeezphoto

"Den här filmen är helt filterlös"

Under söndagen la Beatrice nämligen ut en video på Instagram där hon visade följarna vilken smink- och hudvårdsrutin hon brukar gå efter. 

"Den här filmen är helt filterlös", säger Farmen-Bea i videons inledning – och börjar kort senare applicera foundation i sitt ansikte. 

Men i kommentarsfältet började flera följare ifrågasätta hennes ord, och anklaga henne för att visst använda filter. 

"Du har ju filter på, det syns flera gånger under filmen när du vänder dig åt sidan och när du sätter handen bakom din foundation. Du är en mycket snygg kvinna ändå. Inget att skämmas för", skrev en följare.

Foto: Instagram/bumbelbeezphoto

Nu ryter Farmen-Bea ifrån – på följarnas hat

"Hur kommer de sig då att du ser 15 år yngre ut på sociala medier än i tv? Om du nu är filterlös så borde du se ut som du gjorde i tv och det gör du inte", skrev en annan – och då har Farmen-Bea svar på tal:

"Känner du till sköldkörtelsjukdomar? Känner du till kortison? Känner du till vad hormonella förändringar gör med kroppen? Om du nu INTE gör det så förstår jag dina kommentarer… då okunskap är en av anledningar till att man drar den slutsatsen som du nu just gjort. Ja ja! Ett tips till dig, varför inte skrolla ner några år och se på andra bilder så kan du ju kommentera dom, eller du kanske anser att jag redan där lyft mig? Eller… sluta följ mig, för jag tycker detta helt enkelt blir löjligt!"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!