Visste du det här om livet på Farmen?
Visste du det här om livet på Farmen? - Foto: TV4/Jakob Dahlström

Den snuskiga sanningen om deltagarnas liv på Farmen: "Aldrig"

Att tvätta, städa och hålla rent på en 1800-tals gård är inte det lättaste. Nu avslöjar Farmen-Izabella en rätt så äcklig detalj kring deras liv på gården.


I Farmen ska ett gäng personer, helt okända för varandra sedan innan, bosätta sig på en 1800-tals gård och leva som man gjorde på den tiden.

Men gårdslivet är långt ifrån guld och gröna skogar – och säsongen har hittills kommit att bjuda på stölder, fulspel, intriger och spirande romanser.

Mer om det kan du läsa här.

Sanningen om Torpet i Farmen

I förra veckan avslöjades en nyhet om distanserna i Farmen. När deltagarna har knatat iväg för en tid på Torpet har de alltid sett ut att färdas till fots, som att gårdarna ligger i närheten av varandra. 

Men så är verkligen inte fallet – i själva verket behöver deltagarna åka bil i 45 minuter för att ta sig från en gård till en annan.

Foto: TV4

"Hur ofta bytte ni...?"

Under måndagen gick den numera utslagna deltagaren Izabella Andersson Acimovic ut med ännu en detalj som tittarna inte kände till sedan innan, och den är av det snuskigare slaget.

Ja, för att hålla sig själv, sina kläder och sängkläder rena med samma förutsättningar som på 1800-talet är inte det lättaste. Och vad Farmen-Bella vet byttes inte lakanen i sängarna en enda gång.

Foto: Instagram/izabella.andersson.acimovic

"Det låter väl inte superäckligt", tänker kanske du nu. Men tänk på att inspelningsperioden är lång, att deltagarna inte får använda hygienartiklar och att nästintill alla deltagarna sover i Storbondestugan vid något tillfälle.

Inte lika lockande längre, eller hur? 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

1 timme sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

2 timmar sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

2 timmar sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

2 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.