Ida Warg stöttas av följarna efter inlägget om dottern

Det var tidigare i veckan som Ida Warg publicerade en bild på sin dotter tillsammans med en text där hon vädjade till sina följare. Och snabbt kom de till undsättning.


Livet rullar på för influencern Ida Warg och hennes make Alexander Pärleros som just nu bor tillsammans med sina två barn Elvis och Alba borta i Marbella. 

Det var i oktober förra året som paret välkomnade dottern och Ida har berättat på sina sociala medier att förlossningen minst sagt hade blivit dramatisk. 

På sin Instagram skrev Alexander ut en text om utmaningarna paret tvingades gå igenom under den tuffa förlossningen. 

"Vi var inne på sjukhuset i Marbella, Ida mådde riktigt dåligt och mitt i allt så vägrar doktorn att fortsätta att hjälpa henne när hon ska föda våran dotter… Varför? Försäkring gällde inte?! SKÄMTAR DU ELLER?", berättade Alexander.

Efter många om och men löste sig situationen efter att Alexander gått med på att betala 30 000 kronor. 

Men äntligen ser föräldrarna ut att ha landat i bebisbubblan borta i Marbella i sin villa som de döpt till "Villa Alba". Alexander hamnade dock nyligen i någonting utav ett blåsväder efter ett poddavsnitt där han och hans gäst pratade skeptiskt om vaccinet. 

Ida arbetar på med sitt succéföretag "Ida Warg beauty" samtidigt som hon kombinerar arbetet med mammalivet. 

Men tidigare i veckan berättade hon för sina följare att hon stött på lite motvind. 

"Trött är jag då vår lilla Alba varit så missnöjd i flera dagar. Ibland feber men sedan försvinner den och hon vrider sig för att hon har ont någonstans. Kan det vara tänder tror ni? Hon är 5 månader om drygt 1 vecka. Eller är det bara utvecklingsfas 4 som spökar? Eller en kombination?", skrev Ida i sitt inlägg. 

I kommentarsfältet stöttas hon nu av följarna som ger olika exempel på vad det kan vara som fått lilla Alba på sämre humör denna vecka. 

Några av kommentarerna lyder:

"Säkert tänder om hon får lite feber då och då. Lilla älsklingen, hoppas hon blir lite gladare/nöjdare snart", skrev en följare. 

"Min dotter var sån, visade sig vara uvi "

"Ett tips! Ge henne en bitring för det kliar mycket i tandköttet och när tänder (erupterar ) bryter fram kan hon känna ” mini” tandvärk. Hälsningar tandsköterskan"

"Min son fick tänder vid två månader och hade samma beteende "

Vi får hoppas att det hela bara är en kort fas och att lilla Alba mår bättre snart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!