Pernilla och Bianca hade ett händelserikt restaurangbesök tidigare i veckan
Pernilla och Bianca hade ett händelserikt restaurangbesök tidigare i veckan - Foto: Instagram/biancaingrosso/Stella Pictures

Bianca Ingrosso äcklas av Pernilla – efter beteendet på restaurangen

– Nej, nej. nej, jag kan faktiskt inte se det här. Usch! Sa Bianca Ingrosso när hon var på restaurang tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren. Vad kan ha väckt sån avsmak?


Bianca Ingrosso, 27, har många bollar i luften. Hon jonglerar arbetet med sminkbolaget Caia Cosmetics med tv-inspelningar, vloggande och hundpassande – och gör det allt som oftast med bravur.

Men för ett tag sedan sedan drabbades hon av lite lätt panik, när hon plötsligt insåg att hon håller på att bli som sin mamma. Anledningen? Hon lyckades aldrig komma i tid.

Foto: Stella Pictures

Biancas upptäckt på väg till en plåtning

Bianca Ingrosso, som länge längtat efter att bli mamma, blev till slut orolig för att hon inte skulle klara av att ha barn om hon inte ens lyckas göra sig själv klar på utsatt tid. 

"På väg till en plåtning nu och såklart så är jag fucking sen, även fast jag gick upp klockan 07.00 för att INTE bli sen...", skrev Bianca på Instagram och fortsatte:

"Jag förvandlas mer och mer till min mamma..."

Pernillas Wahlgrens beteende väckte avsmak hos Bianca

Redan då verkade Bianca relativt osugen på att vara lik sin mamma, och tidigare i våras hände något som gjorde henne ännu mindre frestad.

När hon och hennes mamma Pernilla Wahlgren var och besökte pojkvännen Phillipe Cohens restaurang "Ted" fick de nämligen in en stor köttbit – som Pernilla högg in på ordentligt.

Foto: Instagram/biancaingrosso
Foto: Instagram/biancaingrosso

När de uppskurna bitarna var slut tog hon nämligen upp det tillhörande benet och började gnaga på det. 

– Nej, nej. nej, jag kan faktiskt inte se det här. Usch!! Säger Bianca på sin Instagramstory, medan hon filmar Pernilla.

Vad tycker du – är Pernillas beteende över gränsen?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!