Bianca Ingrosso hoppar av Talang – vem kommer efterträda henne?
Bianca Ingrosso hoppar av Talang – vem kommer efterträda henne? - Foto: Magnus Ragnvid/TV4/Stella Pictures

Är det här ett tecken på att Julia Franzén ska ta över Biancas plats i Talang?

Nu när Bianca Ingrosso gått ut med nyheten att hon kommer sluta som jurymedlem i Talang blir plötsligt en av de åtrovärda platserna lediga. Är det Julia Franzén som kommer knipa den?


Den 11 mars nådde vi av nyheten att tittarfavoriten Bianca Ingrosso, 27, hoppar av som jurymedlem i Talang.

– Jag kommer med lite tråkiga nyheter nu. Det är nämligen så att det här är min sista säsong med Talang", säger Bianca i en video på TV4.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Därför slutar Bianca Ingrosso som jurymedlem i Talang

Orsaken till beslutet är att hon vill fokusera på annat, och på grund av tidsbrist så hinns inte TV4-flaggskeppet med. Men hon utesluter inte att hon gör comeback i jurybåset i framtiden.

– Vem vem, jag kanske kommer tillbaka, men det här blir mina sista avsnitt nu. Så titta, titta, titta, så ses vi kanske sen, säger Bianca Ingrosso till TV4.

Bianca Ingrossos kryptiska svar: "Har mina aningar"

Kvar vid jurybordet sitter kollegorna Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén och David Batra – men gissningsvis planerar TV4 att fylla Bianca Ingrossos tomma stol med någon ny.

Under helgen hade Bianca Ingrosso en frågestund på sin Instagram, där en av frågorna hon svarade på gällde just hennes efterträdare i Talang.

"Vem kommer ersätta dig när du slutar?" Frågar en följare, och syftar på Talang.

"Ingen aning faktiskt men har mina aningar om vilka jag tror att dem kommer kontakta", svarade Bianca Ingrosso kryptiskt då.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Julia Franzén la ut inlägg om Talang

Kort senare la en helt annan profil upp ett Talang-relaterat inlägg på sin Instagram – nämligen förra årets Bachelorette Julia Franzén, 31.

Efter förra vårens kärleksäventyr på Rhodos kilar hon idag stadigt med kändisfotografen Bingo Rimér, 46. Paret planerar nu för en framtid tillsammans, bestående av bland annat tvillingar.

Och vem vet, kanske innehåller hennes framtid också en juryplats i Talang. När en av hennes följare la ut en bild om att det hade varit ett drömscenario att med henne i juryn var hon nämligen inte sen med att dela det på sin egen Instagramstory.

Foto: Instagram/juliafranzen
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!