I söndags gick Farmen-finalen av stapeln
I söndags gick Farmen-finalen av stapeln - Foto: TV4/Instagram

Farmen-deltagaren blev dumpad direkt efter hemkomsten: "Tack och adjö"

För en del blev sommaren på Farmen full av flirtar och hångel – för andra innebar den slutet på en relation där hemma.


En känslosam och nervkittlande säsong av Farmen kulminerade i en spännande final under söndagskvällen. I finalen stod Cecilia "Cissi" Ahlborg och Helené Fransson, och efter en svettig kamp var det till slut Cissi som kammade hem vinsten.

Kort efter vinsten fick hon ringa ett efterlängtat och känslosamt samtal hem till sin make, som även han hade svårt att hålla tillbaka tårarna.

Foto: TV4

"Ville känna om hon var bra på att kyssas"

Men säsongen har inte bara kantats av spännande tävlingar – utan även en hel del kärleksrykten. 

Deltagaren Alexander Segerström var tidig med att avslöja att han hann med både det ena och det andra under sin korta medverkan i Farmen. Ett hångel med Victoria Verovic Larsson, till exempel:

– En sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon, har han sagt till Hänt. 

Foto: TV4

Till flera medier har han även uppgett att han och en anonym, kvinnlig medtävlande hade sex på en höskulle.

Farmen-Jonas: "Min värld stannade upp"

Men någon som hade mindre tur på kärleksfronten, det var Jonas Svensson. Faktum är att han blev dumpad så fort han kom hem från Farmen.

– Jag dejtade en tjej innan jag åkte in. Min värld stannade upp men världen utanför fortsatte. Det är svårt att upprätthålla något, att hålla uppe ett känslomässigt band över två månader utan att ens kunna prata i telefon. Vi försökte lite när vi kom hem, men det var inte samma känslor. Det var ”tack och adjö”, säger han i en intervju med Aftonbladet. 

Foto: Jakob Dahlström/TV4

Så ser Jonas kärleksliv ut idag

Jonas ska ha fått ett sms som löd "Vi behöver prata", och då förstod han att något inte var som det ska.

– Det vet väl de flesta, att får man det skrivet till sig kan man börja småpacka innan pratet. Men det var väl bra att det tog slut tidigt än vid ett senare skede i livet, förklarar Jonas till Aftonbladet.

På frågan om hur det går på kärleksfronten nu är Farmen-Jonas med sparsam med detaljer – men säger att det inte "är något problem med det".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!