Farmen-deltagarna började bråka under finalfesten
Farmen-deltagarna började bråka under finalfesten - Foto: Instagram/levinl

Här fångas Farmen-deltagarnas våldsamma bråk på bild: "Lättkränkt"

"Känner nog ingen mer lättkränkt människa? Och undrar fortfarande vem som tog bilderna?" Skriver Farmen-deltagaren Levin Larsson på Instagram. Det gick minst sagt hett till på efterfesten – och en del av stöket fångades uppenbarligen på bild.


En känslosam och nervkittlande säsong av Farmen kulminerade i en spännande final under söndagskvällen. I finalen stod Cecilia "Cissi" Ahlborg och Helené Fransson, och efter en svettig kamp var det till slut Cissi som kammade hem vinsten.

Kort efter vinsten fick hon ringa ett efterlängtat och känslosamt samtal hem till sin make, som även han hade svårt att hålla tillbaka tårarna.

Foto: TV4

Därför var inte Izabella med på Farmen-finalen

Den uppmärksamme tittaren la säkert märke till att den ack så populära deltagaren Izabella Andersson Acimovic inte närvarade på läktaren när finalen gick av stapeln. 

Till Nyheter24 berättar hon att det fanns en alldeles särskild anledning till det – hon fick inte. 

"Om man väljer att hoppa av så bryter man kontraktet vilket resulterar i att man inte får medverka i finalavsnittet", skriver hon i ett meddelande och fortsätter:

"Men jag var på efterfesten och gjorde kaos istället!"

Foto: Instagram

Den galna efterfesten på Farmen

Och den där efterfesten, den verkar ha varit minst sagt händelserik. Förutom stölder och sexrykten så verkar sommarens konflikter och dispyter ha kulminerat så fort deltagarna lämnade huset.

Till Nyheter24 har Izabella Andersson Acimovic berättat att två kvinnliga deltagarna hamnade i ett gräl på ett hotellrum. 

"En deltagare betedde sig HEMSKT mot en annan, det var vuxenmobbning på hög nivå, så en del drama på den fronten."

Enligt Izabellas utsago ska ett bråk ha utbrutit på ett hotellrum, och en deltagare ska ha höjt rösten och "vräkt ur sig hemska saker" till den andra. 

"Utfrysning på hög nivå", skriver Farmen-Izabella till Nyheter24, men är osäker på om de inblandade vill att bråket når offentligheten.

Farmen-Levin: "Känner nog ingen mer lättkränkt person"

Men under torsdagen avslöjades ytterligare ett bråk från finalfesten. 

Det är Levin Larsson som delar med sig av ett bråk mellan honom och Alexander Segerström, som av okänd anledning fångats på bild. 

Foto: Instagram/levinl
Foto: Instagram/levinl
Foto: Instagram/levinl
Foto: Instagram/levinl

"På Farmens finalfest. Känner nog ingen mer lättkränkt människa? Och undrar fortfarande vem som tog bilderna?" Skriver Levin i bildtexten.

Och ja, killarna ser onekligen ut att vara riktigt osams. Vi hoppas att allt löste sig!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.