Paulina "Paow" Danielsson kilar stadigt med sin hunkige pojkvän Alexander Zobel
Paulina "Paow" Danielsson kilar stadigt med sin hunkige pojkvän Alexander Zobel - Foto: Instagram/kattpaow

Därför försvann Paow plötsligt från sociala medier

Paulina "Paow" Danielsson är minst sagt aktiv på sina sociala medier, och när hennes uppdatering plötsligt uteblir dröjer det inte länge innan följarna börjar undra vad det är som pågår.


Det har varit ett händelserikt år för influensern Paulina "Paow" Danielsson, som träffade sitt livs stora kärlek i Tulum förra vintern.

Sedan dess har hon och jetset-dansken Alexander Zobel varit så gott som oskiljaktiga – och i mars förra året flyttade hon till Köpenhamn för att kunna bo närmare sin pojkvän.

Foto: Instagram/kattpaow

Paow om danskar: "Kollar snett och häller drinkar på en"

Men Danmark var inte hennes cup of tea, visade det sig rätt snabbt. Vid flera tillfällen har Paow ventilerat sina tankar om Köpenhamn med sina Instagramföljare – inte minst vid ett tillfälle då hon anklagade dem för att kasta drinkar på henne.

"Alla tjejer är så otrevliga. Knuffas, kollar snett och häller drinkar på en. När man har bord ute kommer det en svärm av groggluder och dricker upp ens alkohol. Ingen Taxi. Eller jo men inte Uber. Utan typ som Taxi Stockholm. Dyrt. Dom blir arg för att du gjort operationer", skriver Paow på Instagram och fortsätter: 

"Eller dom är typ taskiga mot Alex och frågar om jag tvingat honom göra sina tänder. Dom blir otrevliga om de märker att du har pengar. Folk blir så fulla och jobbiga ute samt att det är pissdyrt i matbutiker". 

Tidigare i våras tog Paow därför beslutet att lämna Köpenhamn och flytta tillbaka till Stockholm igen. Nu bor hon i en lägenhet i centrala Stockholm – här kan du se mer bilder på den.

Paow försvann plötsligt från sociala medier

Men under helgen som gick chockade Paow sina följare rejält. Influensern uppdaterar vanligtvis sina kanaler frekvent, men plötsligt blev det knäpptyst fler dagar i sträck. 

Kanske var det många som hörde av sig och frågade om allt var som det ska, för plötsligt dök Paow in med en förklaring.

Foto: Instagram/kattpaow

"Har varit magsjuk hela helgen :( Därför jag inte uppdateras. Mår äntligen lite bättre nu", skriver Paulina "Paow" Danielsson på storyuppdateringen. 

Skönt att Paow är på bättringsvägen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!