Denise Desmond avslöjar nya barnplanerna

Titt som tätt publicerar Denise Desmond frågestunder på sin Instagram där hon diskuterar allt mellan himmel och jord.


Denise Desmond slog ned med dunder och brak när hon 2017 klev in som en av singeltjejerna i Temptation Island. Singeltjejernas "uppgift" var att dejta de upptagna killarna inne i lyxhuset på paradisön de då befann sig på. 

Och en kille slog det gnistor med. Nämligen Oliver Hunt, som då var i en relation med Kristina Brorsson

Det hela slutade med att Oliver och Kristina gjorde slut och Denise och Oliver blev tillsammans. Inte långt senare fick de dottern Leona

Denise Desmond. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Och idag rullar livet på för Denise. 

Hon håller flitigt sina följare uppdaterade om livets alla skeenden och nyligen avslöjade hon bland annat att hon träffar någon "lite mer seriöst". Hur seriöst det är – det har hon fortfarande valt att hålla hemligt. 

Nyligen frågade en följare henne hur hon känner kring att skaffa fler barn. Och där ser hon ut att vara säker på sin sak – oavsett om hon träffar någon eller inte. 

Denise Desmond: "Om möjligheten finns"

Denise skriver att hon mer än gärna skulle ha ett barn till – men att hon annars kommer att vara nöjd med att endast ha dottern Leona. 
Denise svarar på följarnas frågor. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

"Det har alltid varit viktigt för mig med barn. Och när jag var yngre tänkte jag att om jag inte får barn vet jag inte vad meningen med livet är. Hur många barn är inte det viktiga. Jag känner mig hel tillsammans med den här skruttisen", skriver hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!