Pernilla Wahlgren, 54, är mitt uppe i en stor flytt
Pernilla Wahlgren, 54, är mitt uppe i en stor flytt - Foto: Anders Wiklund/TT/Instagram

Det riktiga kaoset hemma hos Pernilla Wahlgren – som tittarna inte fått se

Pernilla Wahlgren är en kär vän av prylar, och hennes flytt från den gröna villan på Lidingö har varit allt annat än lätt. Här är några bilder från kaoset som du garanterat inte sett tidigare.


Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Efter flera månaders intensivt byggande och packande har Pernilla nu lämnat den ikoniska, gröna villan där stora delar av Wahlgrens Värld-avsnitten spelats in under åren. 

I väntan på att nya huset ska bli klart har hon och sonen Theo Wahlgren, 15, checkat in på Hotell Skeppsholmen – men det har gjort följarna allt annat än glada.

Här är de tidigare osedda bilderna från Pernilla Wahlgrens flytt

Och flytten från huset har varit allt annat än lätt för Pernilla Wahlgren, som har en hel del prylar. 

Hon har till och med blivit tvungen att anställa sin vän och tidigare nanny Cecilia "Ia" Granath för att rodda med allt, medan hon själv är ute och turnerar med sin scenshow "Pernilla Wahlgren har hybris".

Och det är på sin egen Instagram som Ia delat med sig av lite bakom kulisserna-bilder från Pernillas stökiga tillvaro. Att det varit mycket att rensa är helt klart en underdrift. 

Foto: Instagram/iagranath
Foto: Instagram/iagranath
Foto: Instagram/iagranath
Foto: Instagram/iagranath

"Hade ALDRIG klarat denna flytt utan dig!!! ALDRIG!!!!", skriver Pernilla Wahlgren i bildens kommentarsfält och fortsätter:

"Men SNART ska vi fira flytten !!! Måste bara landa lite först…!"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!