Söndag 2 Okt
Stockholm

Prislappen på Pernilla Wahlgrens hotellvistelse får följarna att rasa

Så mycket får Pernilla betala för sin lyxiga hotellvistelse under renoveringen av den nya villan.
Så mycket får Pernilla betala för sin lyxiga hotellvistelse under renoveringen av den nya villan. Foto: Hotel Skeppsholmen/@pernillawahlgren/Instagram

Flyttlasset har nu gått för Pernilla Wahlgren - ännu en gång. Efter flytten från det gamla huset på Lidingö mellanlandar hon nu på ett anrikt hotell. Och prislappen? Den är inte billig. Nu möts hon av kritik från följarna: "Hoppas inte..."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har nog inte undgått någon att Pernilla Wahlgren, 54, just nu bygger en ny lyxvilla på Lidingö i Stockholm - Villa Wahlgren. Byggandet har pågått intensivt i flera månader och nu är det alltså dags: Pernilla lämnar det välbekanta gröna huset och flyttar.

Pernillas nya, lyxiga husbygge. Bildkälla: @villa_wahlgren/Instagram

Det nya lyxiga huset

Det nya, vackra huset ligger beläget på en höjd och verkar vara ett riktigt drömboende. Huset är stort, nybyggt med lyxiga materialval och har en egen pool belägen på tomten. För de som vill följa husbygget har Pernilla startat ett nytt Instagramkonto där följarna kan följa med i alla uppdateringar kring huset.

Under tiden som husbygget fortlöper har Pernilla behövt ta sin tillflykt till ett annat, tillfälligt boende eftersom hon nu har flyttat ut ur sitt gamla hus. Och tillflykten - den kostar.

Så hög är prislappen på hotellvistelsen

På sin Instagram avslöjar nu Pernilla vart hon och sonen Theo Wahlgren, 15, tagit vägen under tiden som Villa Wahlgren färdigställs. Det är till anrika Hotel Skeppsholmen i Stockholm flyttlasset gått, och notan - den kommer inte att bli billig.

För ett natt på det lyxiga hotellet med anor från 1600-talet får man nämligen hosta upp strax över 2 000 kronor. Någonting som förmodligen inte kommer att vara ett problem för Pernilla, som nyligen tredubblat sin inkomst.

Pernilla har nu tagit sitt pick och pack och flyttat in på Hotel Skeppsholmen i centrala Stockholm. Bildkälla: @pernillawahlgren/Instagram

Följarnas syrliga kommentarer

Pernilla berättar själv om hotellvistelsen i ett inlägg på sin Instagram. Hon skriver:

"Mitt & Theos nya hem ett tag framöver…! Medan @villa_wahlgren byggs klart , så landar vi på underbara @hotelskeppsholmen ! Ser fram mot att äta hotellfrukost ute i solen, när det blir varmare…!".

Men prislappen på hennes lyxiga hotellvistelse har inte gått följarna obemärkt förbi. I kommentarsfältet ses flera upprörda följare.

"Bo på Hotell när du har så många fina släktingar och man. Jaja lite odd"

"Uff!! Jobbigt att bo på hotell.. och dyrt! Men vad gör man? Hoppas inte ni behöver bo där så länge iaf!"

"Endel tjänar för mycket pengar! men njut av ditt lyxliv!"

"Måste ju kosta skjortan att bo där"

Pernilla utanför det anrika Hotel Skeppsholmen. Bildkälla: @pernillawahlgren/Instagram

Försvaras av fansen

I kommentarsfältet var det också flera följare som tog Pernilla i försvar - efter de tidigare påhoppen. En av följarna påpekar att Pernilla borde njuta av sin lyxiga hotellvistelse "Njut !! Och njut ännu mera över att du retar upp människor som inte har ett liv och måste påpeka att du bor på hotell".

En annan följare häpnar över hur många som verkar ha åsikter kring prislappen på hotellvistelsen.

"Förundrad över hur många det är som verkar oroa sej över hennes boendekostnader, val av bostad, plats av bostad och vem hon inte flyttar ihop eller vilken släkting hon kan bo hos. Jag hade helt klart valt och bo sådär för vem vill inte käka hotellfrukost varje dag".

Ja, Pernillas val av hotell verkar minst sagt härligt. I vistelsen ingår både frukostbuffé, en restaurang med terrass, privat trädgård och gym.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.