Bianca Ingrosso avslöjar vem hennes favoritinfluenser är

Bianca Ingrosso har tidigare berättat om en influenser hon valde att avfölja från sociala medier. Men hon har nu valt att gå ut med vem hennes favorit är.


Det var för ett par månader sedan som Bianca Ingrosso gästade podden "Två meter dumheter" som drivs av Rosanna Charles och Emilio Araya – och det bjöds minst sagt på smaskigheter. 

Värdarna var även nyfikna på vilka influencers i branschen som Bianca stör sig på eller om hon helt enkelt valt att avfölja någon på sociala medier. 

Mycket riktigt hade hon det – men Bianca ville först inte berätta vem personen var. 

– Har du avföljt någon som man vet vem det är?, frågar Emilio. 

– Men gud... jag vet inte om jag kan säga det? Åh jag känner mig så taskig, nej men åh...

– Jo men nu får du säga, säger Rosanna. 

– Men ok. Fanny Lyckman. Men alltså det är inte för att jag inte gillar henne utan jag gillar bara inte sånt content, berättar Bianca. 

Fanny Lyckman har idag över 455 000 följare på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/fannylyckman

Men frågan som återstår är ju då – vem som är på andra sidan snöret. Med andra ord Biancas favoritinfluenser. Detta pratar hon nämligen om i sin senaste vlogg. 

– Jag vill kunna prata öppet med mina följare och ibland är jag ju nästan för öppen, som när jag glömmer vad jag sagt om mina fillers och så vidare. Men jag vill inte bli tråkig för vem vill följa en tråkig person som inte pratar om någonting?, säger Bianca 

Josefine Caarle är en av Biancas favoriter. Bildkälla: Youtube

– Ingen vill vara förutsägbar. Det är därför jag älskar att följa exempelvis Josefine Caarle. Hon är så sig själv just den dagen. Vissa dagar är hon liksom mer sprallig och vissa dagar är hon mer lugn, säger Bianca. 

Josefine är idag tillsammans med en kille som hon träffade via Bianca – mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!