Influensern Antonija Mandir kilar stadigt med sin pojkvän Oliver Hunt
Influensern Antonija Mandir kilar stadigt med sin pojkvän Oliver Hunt - Foto: Instagram/aantonijamandir

Antonija Mandirs rädsla inför framtiden med Oliver Hunts dotter

Antonija Mandirs pojkvän Oliver Hunt har en dotter från ett tidigare förhållande som hon tycker väldigt mycket om. Men det finns en sak som skrämmer henne med framtiden – och det handlar om när hon och Oliver får egna barn.


Antonija Mandir, 26, är en omåttligt populär influenser som följs av hundratusentals. Hon kilar stadigt med den forne Temptation Island-profilen Oliver Hunt, och paret ser ut att trivas riktigt bra i varandras sällskap.

De är inte fega med hyllingarna till varandra, något som märks av i Antonijas senaste Youtube-video – när Oliver tar kärleksförklaringar till en ny nivå. 

– Jag var och tatuerade mig häromdagen, och jag hade en liten surprise till Antonija, viskar Oliver till tittarna genom kameran. 

Därefter är det dags att visa upp överraskningen för flickvännen. 

Foto: Youtube/Antonija Mandir

– Har du vaxat ett hjärta typ?, skrattar hon. 

Men det är inget vaxat hjärta på bröstet som Oliver visar upp, utan en tatuering föreställandes ett “A” – för Antonija. 

Här kan du läsa mer mer om den nya gadden.

Oliver Hunts bråkiga relation med Denise Desmond

Oliver Hunt har dottern Leona med influensern Denise Desmond som han träffade under inspelningen av Temptation Island. Paret föll pladask för varandra, trots att Oliver var i ett annat förhållande vid tidpunkten.

En tid efter hemkomsten blev paret gravida – och idag har de delad vårdnad om den gemensamma dottern. Men det är inte alltid helt enkelt, och under åren har paret haft flera offentliga dispyter via sina sociala medier.

Foto: Instagram/mroliverhunt

Vid ett tillfälle satte Oliver Hunt ner foten ordentligt:

"Jag får rätt extrema kommentarer om hur dålig jag är som pappa. Och så mycket fler då jag inte haft henne lika ofta som hennes mamma", skriver Oliver på Instagram. Här kan du läsa vad Denise Desmond svarade.

Frågan om dottern – på Antonija Mandirs Instagram

I sina sociala medier delar Antonija Mandir med sig av aktiviteter som hon, Oliver och Leona hittar på, och hon får titt som tätt frågor om deras relation till varandra. 

Foto: Instagram/aantonijamandir

Hennes senaste frågestund på Instagram var inget undantag. 

"Om du får barn tror du att du kommer göra skillnad på Leona och han/hon?", frågar en nyfiken följare.

Och det visar sig att just det är något som Antonija funderat mycket på, och som hon kommer göra allt i sin makt för att undvika.

"GUUUUUD har tänkt på det här så många gånger vad sjuka ni är haha. Ok så här. Min största rädsla i framtiden är att Leona ens EN SEKUND ska tro att det finns VI och DOM", skriver Antonija Mandir.

Hon berättar att hon både nattar, matar och visar kärlek till Leona för att hon ska känna sig så trygg och betydelsefull som möjligt.

Foto: Instagram/aantonijamandir

"Mina framtida barn ska lyssna på henne och hålla truten", skriver Antonija Mandir skämtsamt, följt av flera skrattande emojis. 

Väldigt fint – tycker vi!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.