Denise Desmond och Oliver Hunt i storbråk på Instagram om den gemensamma dottern.
Denise Desmond och Oliver Hunt i storbråk på Instagram om den gemensamma dottern. - Foto: Instagram/Denise Desmond/Oliver Hunt

Denise Desmond och Oliver Hunt i infekterat bråk om dottern – tas upp i rätten

Ett storbråk har brutit ut efter att Oliver Hunt uttalat sig om sin dotter och exet Denise Desmond. Nu tar Denise bladet från munnen och menar att Oliver ljuger för att framstå bättre på Instagram och att hon själv har blivit hotad till tystnad.


Denise Desmond och Oliver Hunt träffades i “Temptation Island” 2017. I programmet lämnade Oliver sin dåvarande flickvän Kristina Brorsson för Denise, och inte långt senare fick det nyförälskade paret dottern Leona ihop. 

Trots den gemensamma dottern valde Denise och Oliver att gå skilda vägar och Oliver blev tillsammans med influensern och realityprofilen Antonija Mandir

Idag är relationen mellan exparet långt ifrån bra. Denise Desmond och Oliver Hunt har haft flera offentliga konflikter på sociala medier. Denise har tidigare talat ut om att hon känner sig stressad över att behöva anpassa sitt liv efter Oliver Hunts behag, samt reagerat på att Antonija Mandir lagt ut bilder på dottern utan hennes godkännande. 

Nu har konflikten urartat till en helt ny nivå.

Oliver Hunt om varför han sällan träffar sin dotter

I en frågestund på Instagram har Oliver Hunt fått frågor om varför han inte har sin dotter lika ofta som Denise Desmond. 

Denise har tidigare berättat att dottern Leona är hos sin pappa varannan helg. Men enligt henne har det upplägget inte följts, då Oliver ibland inte har hämtat henne på hans helger eller bestämt sig för att hämta henne på andra oavtalade dagar. Oliver Hunt är även ofta på resande fot, och var senast på en lång resa till Aruba med flickvännen Antonija Mandir. 

I frågestunden svarar Oliver att han inte vill tala om det offentligt, och antyder att det är för att sanningen hade fått Denise att framstå i dålig dager. Han skriver att han kämpar för att få mer tid med sin dotter och att de genomgår en process för att få till varannan vecka-upplägget – som både ska vara dyr och tidskrävande. 

Foto: Instagram/Oliver Hunt

Denise Desmond anklagar Oliver Hunt för att ljuga

Olivers Hunts svar i sina händelser på Instagram har fått Denise Desmond att reagera starkt. I sina egna händelser på Instagram skriver hon sin egen version av saken – som är skiljer sig avsevärt från expojkvännens.

“Jag har aldrig berättat hela sanningen. Och vill inte behöva gå ut med allt heller. Men när någon sitter och sprider en story om mig och min dotter som inte stämmer, tydligen både öppet och privat.. då måste jag få säga mitt.”, skriver Denise. 

Denise menar att hon gärna inte tagit striden på sociala medier, men menar att hon inte orkar vara tyst längre och vill försvara sig från anklagelser som inte stämmer.

Foto: Instagram/Denise Desmond

Denise Desmond: “Hotad med att bli anmäld”

Enligt Denise Desmond är Oliver Hunts svar i sin frågeställning ingenting annat än ett spel för galleriet. Hon hävdar att han har skrivit hemska saker till henne, medan han i sin händelse uttrycker att han bryr sig om henne.

Hon rasar också över att hon själv har behövt vara tyst om situationen, medan Oliver Hunt i sin tur uttalar sig om henne. 

“Varför blir jag hotad med att bli anmäld om jag pratar om honom, när det tydligen är okej att han pratar om mig? Vart fan är respekten där?”, skriver hon. 

Denise Desmond ger också en känga till Oliver Hunt för hans resande och festande, och menar att det säger sig självt om han faktiskt kämpar för att få träffa sin dotter mer eller ej.

Foto: Instagram/Denise Desmond

Bråket mellan Denise Desmond och Oliver Hunt har eskalerat – tas nu upp i rätten

Denise Desmond menar även att Oliver Hunts vilja att ha dottern varannan vecka har kommit från ingenstans, eftersom det var han som ville ha upplägget där han träffar dottern varannan helg. Hon hävdar att den plötsliga vändningen handlar om att Oliver inte vill bli kritiserad för sitt föräldraskap på sociala medier.

“Från att inte ens ha haft varannan helg pga andra prioriteringar. Och nu vilja ha det för att ‘inte orka med frågor om papparollen på instagram’”, skriver hon. 

Denise Desmond berättar vidare att hon själv är öppen för att Oliver Hunt ska få träffa Leona mer än vad han i dagsläget gör, men att hon vill utöka dagarna allteftersom för dotterns skull. 

Denise Desmond uppger att Oliver Hunt, istället för att acceptera det upplägget, vill ta saken till rätten. Hon berättar att familjerätten är inkopplad och att hon hoppas att de kan hjälpa dem. 

Foto: Instagram/Denise Desmond
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!