Clara Henrys senaste Instagram-inlägg har fått många reaktioner.
Clara Henrys senaste Instagram-inlägg har fått många reaktioner. - Foto: Instagram/Clara Henry/Stella Pictures/Jari Kantola

Fansens starka reaktion efter Clara Henrys Instagraminlägg: "Inte ens 18?"

Clara Henry har nyligen delat med sig av sin händelserika dag i ett inlägg på Instagram. Något som har gett starka reaktioner hos följarna.


Vi får ofta följa med i Clara Henrys, 28, berikande liv. Hon har både lett Melodifestivalen 2017 och varit programledare för Världens barn-galan 2019. Nyligen har hon dessutom delat med sig av sitt SVT-program Revanschen på Instagram. Ett program där vi får följa med när Clara gör revansch i Vasaloppet efter en tidigare skada som gjorde att hon var tvungen att avbryta första gången hon var med. 

Även hemma verkar det som att Clara har många bollar i luften. I sitt senaste Instagram-inlägg uttrycker hon bland annat att hon är dum i huvudet för att hon började en ledig söndag med att gå upp tidigt för att handla ägg och avokado, rensat garderob och källare, tagit fram sommarkläder och dessutom hunnit springa milen.

Följarna häpnas av Clara Henry: "Och klockan är inte ens 18?" 

Claras produktiva inlägg har fått många att jubla. De uttrycker att de är imponerade över hur hurtig hon är. Bland annat ska en person kommenterat. 

"Grymt imponerande! Själv har jag bara åkt skidor å kört bil - men det är ju också ett sätt att göra av med lite tid!!" och "Fantastiskt! Produktiva dagar är guld värda!", säger två följare. 

Dessutom kommenterade Youtubern Sara Linderholm, 27. 

"Och klockan är inte ens 18?", skriver youtubern. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!