Robinson 2022
Robinson 2022 är i rull rullning. - Foto: TV4

Tittarna rasar efter händelsen i Robinson: "Uselt"

Det var efter förra veckans drastiska vändning i Robinson som tittarna blivit lite vresiga. "Inte rättvist för fem öre".


Robinson 2022 fortsätter att rulla på – och nu har programmet tagit sig ännu en drastisk vändning. 

Hittills har årets säsong kantats av en rad motgångar för både deltagare och produktion. Bland annat tvingades nästan hela lag syd avbryta sin medverkan efter att lägret drabbats av covid-19, lunginflammation och magsjuka. Deltagaren Sandra Cucarano berättade i samband med covid-utbrottet att hon tidigare fått reda på att hon drabbats av en hjärntumör och att läkarna fortfarande inte vet om den är godartad eller elakartad.

Några deltagare har under programmets gång också valt att lämna frivilligt. I samband med detta så försvann Robinsonstatyetten. Mer om det kan du läsa här.

Tittarna har även engagerat sig i deltagaren Joel Häggbloms situation då han känt sig utanför och utfryst av sitt lag. 

Vändningen i Robinson 2022

Men det hela löste sig för Joel på ett väldigt dramatiskt sätt. In stegade nämligen fyra stycken helt nya deltagare. 

De nta deltagarna i Robinson 2022. Bildkälla: TV4

– Det såg ut som ett gäng Gladiatorer. Så extremt vältränade, sa Mattias Pettersson när han fick syn på det nya järngänget. 

Kul tyckte vissa – orättvist ansåg andra. 


I kommentarsfältet på Robinson Sveriges Instagram diskuteras det nu helvilt mellan tittarna huruvida det är rätt att skicka in nya personer så långt in i tävlingen. 

Vissa anser att det gör programmet händelserikt och mer spännande – medan andra endast anser att det är orättvist då de nya tävlar med bättre förutsättningar då de är mätta och ut vilade. 

Vad tycker du – spännande eller orättvist?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!