Carolina Gynning berättar om en sjuk natt i sitt senaste poddavsnitt
Carolina Gynning berättar om en sjuk natt i sitt senaste poddavsnitt - Foto: Instagram/carolinagynning/Stella Pictures

Carolina Gynnings vilda sexnatt med maffiabossen slutade i katastrof

I det senaste avsnittet av "Gynning och Berg - Hittar sig själva" berättar Carolina Gynning om hur hennes vilda samlag med en brittisk maffiaboss slutade i katastrof. Mitt i allt så sprack hennes bröst.


Konstnären, poddaren och Youtubern Carolina Gynning, 43, har många strängar på sin lyra. Hon är mamma till döttrarna Alicia, Adele och Vilda, och bor på Ekerö tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 36. 

I sin senaste vlogg bytte familjen det svenska aprilvädret mot sol och bad på Ibiza – en av Gynnings absoluta favoritplatser. Men, precis som med alla andra platser på jorden så kan det ju faktiskt hända att det blir dåligt väder under semestern. Vilket var fallet för Carolina och Viktor. 

Då gjorde Carolina Gynning något som fick Viktor att tappa hakan.

Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning: "Fart och fläkt i sängen"

Nu är Carolina Gynning tillbaka på svensk mark igen, och i det senaste avsnittet av podcasten "Gynning och Berg - Hittar sig själva" som hon har ihop med Carina Berg, 44, blir tonen plötsligt fnittrig.

Berg minns plötsligt en händelse från Gynnings liv, där en het natt med hennes dåvarande fling slutade riktigt illa.

– När du hade vilt samlag med en maffiaboss som gick så ystert till så en patte sprack. Och han budade, som lite förlåt, 100 000 kronor i en jiffypåse dagen efter så du kunde laga din patte, säger Carina Berg i podcasten.

– Ja ja, jag vet, så var det. Jag dejtade en riktig maffiaboss i London. Och det var inte så att jag inte var med på det, så det var inte något sånt. Men man kan ju tycka det är kul med lite fart och fläkt i sängen, och han råkade då punktera min ena patte, fyller Carolina Gynning i.

Foto: Stella Pictures

Så löste Carolina Gynning bröstproblemet

När Carolina Gynning vaknade dagen därpå var hennes ena bröstimplantat, fyllt med koksalt, helt tömt. Hon tog pengarna hon fått från maffiabossen, traskade iväg till en ny klinik och fick det tömda implantatet utbytt. 

I efterhand tycker hon synd om maffiabossen som blev tvungen att bära skulden för bröstkatastrofen. 

– Det var lite synd om honom, om det nu kan vara synd om en maffiaboss. Men det var lite synd om honom på det sättet att han inte tog i så himla mycket och ändå gick det sönder. Det var ju den där kirurgen som hade gjort ett väldigt dåligt jobb, säger Carolina Gynning.

Allt löste sig med andra ord, och olyckshändelsen ledde inte till några långvariga, sura miner från Carolina Gynnings sida. Slutet gott, allting gott!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!