Olivia Birgersson, 26, är nästa Bachelorette
Olivia Birgersson, 26, är nästa Bachelorette - Foto: Jakob Dahlström/TV4

Första bilderna: Olivia Birgersson, 26, är årets Bachelorette

Nu står det klart vem som blir årets Bachelorette – en 26-årig Stockholmstjej som är på jakt efter trygg, rolig och omtänksam drömkille.


Julia Franzén var Bachelorette under säsongen 2021, och den slutade med buller och brak tidigare i vintras. 

Den sista rosen hamnade i händerna på Jesper Guldbrandsen, 33, men den romansen var inte långvarig. Hemma i Sverige valde Julia att avsluta sin relation med Jesper, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Men även den kärlekshistorien fick en tvär vändning. 

Mer om dramat kan du läsa här.

Olivia Birgersson, 26, är Bachelorette 2022

Innan helgen la TV4 ut de första bilderna på kvinnan som axlar rollen som Bachelorette 2022 – och under tisdagen kom de allra första bilderna.

I nästa säsong kommer tittarna få följa Stockholmstjejen Olivia Birgerssons, 26, jakt på den stora kärleken.

– Som person är jag ett socialt energiknippe som har hjärtat på rätt ställe. Jag har jobbat med mig själv och är idag på en väldigt trygg och stabil plats i livet. Efter att ha varit singel ett bra tag är jag nu redo för nästa steg i livet! Min drömkille är en trygg, rolig och omtänksam person som har glimten i ögat och inte tar livet allt för seriöst, säger Olivia Birgersson i ett pressmeddelande.

Bachelorette 2022: "Gillar karaktärer"

Bachelorette blir första gången som Olivia Birgersson är med i tv. Och hon går in i programmet med ett tydligt mål – att hitta någon att skaffa barn och bilda familj med.

– Dels skulle jag vilja vara en relativt ung mamma och dels att hela min familj ska kunna vara med på resan med barnbarn och hela den biten innan de blir för gamla. Jag känner mig redo att börja bygga nästa steg, säger hon.

TT: Vilken slags kille letar du efter?

– Utseendemässigt så är det enda kravet lång. Annars charmig, rolig, jordnära, ödmjuk. Jag gillar karaktärer och folk som bjuder på sig själv. Och välvårdad, snygg. De får hitta det åt mig så slipper jag leta, säger Olivia Birgersson och skrattar.

Då har Bachelorette 2022 premiär

Bachelorette 2022 har premiär hösten 2022 på TV4 Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!