Pernilla Wahlgren är i full gång att bygga sitt hus på Lidingö
Pernilla Wahlgren är i full gång att bygga sitt hus på Lidingö - Foto: Anders Wiklund/TT/Instagram/villa_wahlgren

Pernilla Wahlgrens följare fattar ingenting – efter nya videon från lyxvillan

Pernilla Wahlgrens, 54, senare video inifrån lyxvillan på Lidingö chockade följarna. Kan det verkligen stämma att det här är övervåningens största rum?


Det är full rulle i realitydrottningen Pernilla Wahlgrens, 54, liv. Hon jonglerar mammarollen till 15-årige Theo med succépodden "Wahlgren och Wistam", en Sverigeturné och två pågående flyttar. 

För ett par veckor sedan reste hon ner till Spanien för att se sitt nya hus för första gången. Villan ligger vackert belägen på en höjd med pool och fin utsikt – och nu är det största dilemmat vad lyxkåken ska heta. Det nuvarande namnet "Casa de las Estrellas" anser Pernilla nämligen vara lite vl långt, och nu är hon på jakt efter ett nytt. 

"Casa Dreams", "Villa Nilla" – ja, vad det blir återstår att se. Tills allt är klart bor Pernilla Wahlgren på hotell, och Nyheter24 har tagit reda på vad det kostar henne per natt. 

Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö börjar bli klart

Parallellt med huset i Spanien rullar färdigställandet av hennes villa på Lidingö på, och på Instagramkontot @villa_wahlgren delar hon löpande med sig av uppdateringar i husbygget.

I en ny video kan man tydligt se att det börjar hända grejer på byggfronten, och nu är hela Pernillas övervåning på plats.

"Övervåningen innehåller mitt och Theos sovrum med varsitt badrum, ett gästrum, tvättstuga samt mitt Dressingroom. Gissa vilket rum som är störst….?! Det börjar på D…..", skriver Pernilla Wahlgren i bildtexten till videoinlägget.

Pernillas hus på Lidingö är snart klart. Foto: Instagram/villa_wahlgren
Foto: Instagram/villa_wahlgren

"Fan va svårt. Kan inte gissa"

Av Pernillas humoristiska ton att döma känns det solklart att det är hennes lyxiga dressingroom som kommer vara övervåningens största. Men det verkade vissa följare ha svårt att tro.

Det är som att följarna inte kan tro att Pernilla Wahlgrens dressingroom skulle vara det största.

Eller så vill de bara vara lite skämtsamma, vad tror du?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!