Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö är snart klart
Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö är snart klart - Foto: Stella Pictures/Instagram/villa_wahlgren

Storbråk i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält – efter nya husbilden: "Inte seriöst"

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren att flytta in i nya lyxvillan på Lidingö, men längs vägen har hon stött på en del tveksamheter. Har hon verkligen tänkt rätt i bygget? Nej – menar flera av följarna.


Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Efter flera månaders intensivt byggande och packande har Pernilla nu lämnat den ikoniska, gröna villan där stora delar av Wahlgrens Värld-avsnitten spelats in under åren. 

I väntan på att nya huset ska bli klart har hon och sonen Theo Wahlgren, 15, checkat in på Hotell Skeppsholmen.

Här är de tidigare osedda bilderna från Pernilla Wahlgrens flytt

Och flytten från huset har varit allt annat än lätt för Pernilla Wahlgren, som har en hel del prylar. 

Hon har till och med blivit tvungen att anställa sin vän och tidigare nanny Cecilia "Ia" Granath för att rodda med allt, medan hon själv är ute och turnerar med sin scenshow "Pernilla Wahlgren har hybris".

Och det är på sin egen Instagram som Ia delat med sig av lite bakom kulisserna-bilder från Pernillas stökiga tillvaro. Att det varit mycket att rensa är helt klart en underdrift. 

Här kan du se de chockerande bilderna från Pernilla Wahlgrens hus.

Pernilla Wahlgrens oro inför flytten: "Kommer jag reta mig?"

Men att rensa ut huset man lämnar är inte den enda stressen med att flytta – Pernilla Wahlgren har nämligen en hel del att tänka på med det nya huset också. 

"Många oros-moment när man bygger hus..! Var det verkligen rätt typ av hus att bygga på ett så brant berg…?! Så mycket sprängning, & alla dessa stödmurar som behövts för att stabilisera detta stora hus på toppen av berget….! Hade Suterränghus varit ett bättre alternativ? Och hur smart var egentligen att välja ett hus på den höjden, med så mycket stora fönster ut på gatan…! Kommer jag reta mig på insynen, & känna mig som en guldfisk i ett akvarium? Vad tror ni…?!", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Foto: Stella Pictures

Följarnas skeptiska ord om nya huset

Realitydrottningen hade kanske hoppats få lite peppande ord från följarna på @villa_wahlgren, men faktum är att flera höll med om att hon tagit några felbeslut i planeringen.

"Fattar precis... Vårt sommarställe har jättestora fönster med insyn och en massa nyfikna människor som åker förbi i båtar och snokar utanför. Det stör iaf mig jättemkt... Hoppas du ej kommer känna så", skriver en skeptisk följare.

"Otroligt vackert hus, men väldigt märkligt att arkitekten inte tänkte på förvaring. Känns inte direkt seriöst. Men tror ni kommer trivas jättebra ändå!" Skriver en annan.

"Det kommer att bli som du säger. För högt och får stora fönster", skriver en tredje – och av mothugg. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!