Bill Skarsgård och Alida Morberg aktuella i Netflix nya serie Clark.
Bill Skarsgård och Alida Morberg aktuella i Netflix nya serie Clark. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Henrik Montgomery/TT

Bill Skarsgårds flickvän Alida Morberg om sexscenerna i Clark: "Kladdigt..."

Skådespelarparet Bill Skarsgård och Alida Morberg spelade mot varandra i Netflix-succén "Clark" och nu väntar de sitt andra barn. Här är flickvännens ärliga ord om sexscenerna i serien.


Bill Skarsgård, 31, är den svenska skådespelaren med många stora roller på CV:t. Han är bland annat ansiktet bakom Clownen Pennywise i filmen IT och rollen som Clark Olofsson i Netflix succéserie Clark. 

Hans skådespelartalang är något som han inte är ensam om i sin familj. Han är son till Hollywoodstjärnan Stellan Skarsgård – och är en av tre i syskonskaran Skarsgård, som har skådespelare som yrke.

Foto: Henrik Montgomery/TT

Bill Skarsgårds flickvän – Alida Morberg

Den svenska skådespelaren Alida Morberg, 37, har fått stor uppmärksamhet – bland annat för hennes roll i SVT-serien "Amningsrummet". 

Dessutom är hon Bill Skarsgårds sambo och flickvän. 

Alida Morberg är dotter till Per Morberg

Att Bill Skarsgårds flickvän Alida Morberg är dotter till tv-kocken och skådespelaren Per Morberg är ingen hemlighet. Skådespelartalangerna går alltså i släkten, även hos dem.

Här är Bill Skarsgård och Alida Morbergs barn

År 2018 fick Bill Skarsgård och Alida Morberg dottern Oona, som idag är fyra år. 

I augusti 2022 stod det även klart att paret väntar sitt andra barn. Till Aftonbladet avslöjar Alida att graviditeten var planerad och att de tagit reda på könet, men att de håller den saken för sig själva.

– Ja, vi vet, men jag vill inte prata så mycket om det, säger Alida Morberg.

Så bor Bill Skarsgård med familjen 

Bill föddes i Vällingby medan Alida föddes i Hägersten – båda i Stockholm alltså. Ingen av dem har flyttat särskilt långt därifrån.

Numera är Bill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg, tillsammans med dottern Oona, bosatta på Södermalm i Stockholm.

Bill Skarsgård och flickvännen – de arbetar tillsammans i nya serien Clark 

Torsdagen 5 maj 2022 hade tv-serien Clark premiär på streamingplattformen Netflix. I serien kommer vi att kunna se Bill Skarsgård i huvudrollen som Clark Olofsson. I serien syns även Alida Morberg i rollen som journalist och författare till hans självbiografi. 

– Efter nyår ska jag för första gången filma med Bill. Det är mycket sexscener i serien och i och med att vi är ett par, så skulle det bli kladdigt. Därför spelar jag typ den enda kvinnan som Clark inte sätter på (skratt). En 80-talsbrutta som sätter honom på plats, har Alida tidigare sagt till Aftonbladet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.