Daniela Rathana är en av artisterna i Så mycket bättre 2022
Daniela Rathana är en av artisterna i Så mycket bättre 2022 - Foto: Erik Simander/TT, Stina Stjernkvist/TT

Daniela Rathana om sin medverkan i Så mycket bättre: "Kommer bli som paradise hotel"

Hon är av Sveriges mest lovande artister med låtar som bland annat Farstaglitter – vi pratar så klart om den karismatiska Daniela Rathana. Nu är hon klar för Så mycket bättre 2022. Vad ser hon mest fram emot med att delta i programmet?


Daniela Rathana, 26, är den karismatiska artisten från Akalla, Stockholm. År 2018 debuterade hon som sångare med sitt eget namn, men har tidigare varit körsångare till andra stora artister som Seinabo Sey, Sabina Ddumba och bandet Kent

Hon släppte år 2020 sitt debut-EP "Halva vägen fri", och har haft en strålande framgång i musikvärlden under de senaste åren – och framgången ser inte ut att stanna av.

Foto: Christine Olsson/TT

Daniela Rathana är en av artisterna i Så mycket bättre 2022

Under tisdagens avsnitt av Efter fem på TV4, avslöjades Daniela Rathana som en av artisterna till Så mycket bättre 2022. Enligt Daniela var en av anledningarna till att hon tackat ja till att vara med i programmet, att man blir godkänd som artist. 

Hon fick vidare frågan om det var nånting som gjorde att hon tvivlat på att tacka ja. 

– Jag har precis debuterat nästan, så jag vart lite orolig. Det finns inte så många låtar att välja bland för de andra artisterna. Men jag ser bara i allmänhet jättemycket fram emot det här, verkligen. 

Foto: Karl Melander/TT

Artisterna Daniela Rathana är mest taggad på att tolka

Daniela Rathana tycker att det ska bli kul att tolka alla artister, men av de som blivit avslöjade hittills, finns det två hon är taggade på att få höra.

– Jag vet inte. Jag är taggad på att få höra om Nordman. Och jag är taggad på att få höra Molly Hammar sjunga, det är man ju alltid. 

Här kan du läsa vilka fler artister som kommer att vara med i Så mycket bättre 2022!

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Daniela Rathana ser fram emot drama och intriger 

När programledaren Axel Pileby frågar Daniela vad hon har för känslor inför att vara med i programmet och hur tittarna kommer få se henne, förutom att det är mycket musik, ger hon ett kanske lite mer oväntat svar. 

– Just den delen är jag taggad på, relality-delen. Jag hoppas på mycket drama, intriger och sånt, säger Daniela skrattande. 

Vidare frågor Axel om det kan bli en dramatisk säsong av Så mycket bättre 2022. Daniela säger då med en skämtsam ton att det kommer bli som Paradise hotel. 

Foto: Erik Simander/TT

Daniela Rathana: "Jag ska äntligen bli reality-stjärna"

"Jag ska äntligen bli reality-stjärna", skriver Daniela Rathana på hennes Instagram. Vi får väl se om det blir någon dramatik i årets säsong av Så mycket bättre 2022.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!