Lovisa Worge berättar hemlighet för följarna som de tidigare inte vetat om

Lovisa Worge är en av landets hetaste innepinnar för tillfället. Tillsammans med Bianca Ingrosso har hon nu släppt en smyckeskollektion med Ani Who.


Lovisa Worge, 25,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 27, närmsta vänner sedan Lovisa för lite mer än fyra år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Tjejerna umgås nästan dygnet runt då de både arbetar tillsammans och hänger privat. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar, där de lunchar, jobbar, myser, hänger och festar tillsammans. Under senaste tiden har Bianca och Lovisa börjat benämna varandra som bästa vänner och Lovisa har verkligen funnits vid Biancas sida under upp och nedgångar. 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

I Wahlgrens värld har Bianca berättat att ett återkommande samtalsämne hos psykologen är just Lovisa. 

– Jag är ju besatt i Lovisa och har börjat prata med min psykolog om det hela, skrattade hon i synken. 

Tjejerna har nu gått in i bolaget Ani Who tillsammans och släppte nyligen en smyckeskollektion tillsammans. 

Lovisa Worge delar med sig av hemlighet

Titt som tätt väljer Lovisa att ha frågestunder där hon pratar med sina följare om allt mellan himmel och jord. En fråga som ofta kommer – det är angående hennes längd. 

– Jag är 1.77 lång. Det är alltid många som undrar det, skrev hon då. 

Lovisa Worge svarar på frågor. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Men nu var det även en annan fråga som många har dålig koll på. Det är om Lovisa, utanför mode och influenserbranschen – har några fritidsintressen. 

Och mycket riktigt så har hon det. 

"Jag har ridit i tio år och hade egen ponny som jag tävlade med i år. Men jag sålde honom och slutade när jag började gymnasiet. Saknar det varje dag. Brukar ibland låna min tjejkompis häst. Ska göra det i sommar igen", skriver hon. 

/
Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.