Denise Desmond försvann från Instagram – nu berättar hon varför

Denise Desmond skrev under veckan ut ett inlägg där hon berättar om varför hon inte synts på Instagram.


Livet rullar sannerligen på för Denise Desmond, 32. 

Denise har sedan sin medverkan i Temptation Island 2017 inte medverkat i något mer program men trots det håller hon sig alltid aktuell hos sina följare som älskar när hon titt som tätt håller frågestunder på Instagram. 

Och under frågestunderna – då bjuds det alltid på hemligheter. 

Under sina senaste frågestunder har hon berättat att hon bland annat träffar någon seriöst nu. Samt att hon fortfarande finner relationen med exet Oliver Hunt väldigt jobbig.

Under de senaste veckorna har Denise dock lyst med sin frånvaro och många av följarna har undrat var hon hållit hus. Men det hela hade en väldigt naturlig förklaring. Detta berättar hon nu om i ett inlägg. 

"Jag vet att jag varit lite off på senaste tiden.. Har prioriterat livet helt enkelt. Det finns så mycket mer än poserande bilder och ihopklippta videos. Fejkande leenden och stagade rörelser. Och ja. Jag har också bett någon ”filma/fota mig igen” och dragit på mig ett leende. Men det går ju till en gräns", skriver hon. 

I kommentarsfältet möts hon nu har hyllande ord från sina följare. 

"Verkligen sant .... Insta är endast en självvald liten skärva av livet ... så totalt oviktigt egentligen.... blir trött på mig själv rätt så ofta numer ... att jag använder så mkt av MIN tid att SE på andras valda skärvor .... och när jag väl lägger ifrån mig mobilen och upplever LIVET mer mår jag sååå mkt bättre så nu har jag bestämt mig för en ytterst kort instatid per dag och då endast se några konton som inspirerar"

"Helt rätt, DU och ditt liv och Leona är att prioritera. Va rädd om dig och ta vara på varje dag ❤️ beundrar dig! Kram"

"Helt rätt. Bästa bästa du"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!