Klara Elvgren köper Chanelväska för hutlös summa – så mycket kostade den

Det var efter finalen av Fboy Island som Klara Elvgren mellanlandade i Dubai och då "blev kär" i en väska hon köpte. Och prislappen, den var så pass hög att Klara fick problem med sin bank när hon skulle betala. Men – hur mycket kostade den?


Det var för drygt ett halvår sedan som det kom besked om att HBO Max spelat in en ny realityserie vid namn “FBOY Island”. Programledare för den svenska upplagan kommer att vara influencern Klara “Tanbyklara” Elvgren.

Programmet går ut på att tre kvinnor i sällskap med en grupp män åker till en tropisk ö. Hälften av männen är ”nice guys”, där för att hitta kärleken, medan den andra hälften är självutnämnda ”fboys”. De är ointresserade av långvariga relationer men mer intresserade av vinstpengarna.

Kvinnorna ska under programmets gång dejta sig igenom utbudet av män, i hopp om att hitta kärlek. Samtidigt ska de försöka sålla bland vilka av männen som är “snälla” och vilka som är så kallade “fboys”. Detta har, inte helt oväntat, väckt starka reaktioner på sociala medier där tittarna rasade över programidén - någonting som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Klara Elvgrens lyxköp efter finalen

Samtidigt som kritiken haglat mot produktionen och hela programidén har programledare Klara vloggat från de varmare breddgraderna enda till programmets sista inspelningsdag. 

– Idag smäller det och det är final sedan bär det av hemåt, sa Klara. 

Klara Elvgren. Bildkälla: Youtube

På väj tillbaka till Sverige mellanlandade sällskapet i Dubai och passade då på att gå på en liten shoppingrunda. 

Klara hittade då en väska som hon "blev kär i". 

Prislappen? Den var så pass saftig att Klara flera gånger sa "Herre gud", "Jäklar ska man göra det här", "Det här är livsfarligt", "Jag är ju sjuk i huvudet, men den är ju så fin?"

"Är jag sjuk i huvudet nu?". Bildkälla: Youtube

Och att Klara reagerade som hon gjorde var egentligen inte så konstigt med tanke på vad väskan egentligen kostade. 

Prislappen går nämligen på omkring svindlande 89 230 kronor. 

Den lyxiga väskan. Bildkälla: chanel.com

Och när Klara ska betala väskan blir det något slags strul med banken. 

– Pengarna finns på kontot men jag tror att det är på grund av att det är en så pass hög summa och det faktum att jag är utomlands. 

Efter många om och men lyckades Klara dela upp köpet så att det slutligen gick igenom. 

Slutet gott - allting gott. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!