Alice Stenlöf och Klara Elvgrens tjafs hamnar på film.
Alice Stenlöf och Klara Elvgrens tjafs hamnar på film. - Foto: Youtube/Tanbyklara

Alice Stenlöfs bråk med nya sambon – fångas på film

Alice Stenlöf, som annars bor själv, har fått en tillfällig sambo – vännen Klara Elvgren. Men att bo tillsammans verkar vara allt annat än lätt. I Alice senaste Youtube-video fångas ett av deras bråk på film.


Youtubern och influencern Alice Stenlöf, 25, kom i Mars hem till Sverige efter att ha bott fyra månader i Costa Rica. Alice har i en tidigare Youtube-video pratat om att hon haft svårt att ställa om sig, efter att hon kommit hem.

Nu är det återigen en omställning för Alice. Efter att ha bott själv i hennes totalrenoverade lägenhet, har nu bästa vännen Klara Elvgren flyttat in – men bara för ett litet tag. Klara bor nämligen där under en tid då hon köpt ny lägenhet. 

Men att bo tillsammans med sin vän, är inte alltid det lättaste. I Alice senaste Youtube-video, fångas vännernas bråk, och det är allt annat än bra stämning där hemma. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöfs bråk med vännen Klara Elvgren

I Alice Stenlöfs senaste Youtube-video, visar hon platser i lägenheten där Klara har stökat till. Alice menar att det finns vissa saker som gör henne triggad, av tidigare händelser i livet, och detta är en av dem.

– Men det har blivit att hennes grejer har legat spritt över hela lägenheten och idag har jag flippat, jag flippade, säger Alice innan hon visar ett klipp från tjejernas tjafs.

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

I videon hävdar Klara att vännerna haft det jättetrevligt, men att Alice plötsligt kom in till henne i vardagsrummet med dålig attityd. Alice själv menar att hon inte är otrevlig utan enbart säger vad hon känner. Tjafset övergår till att tjejerna pratar i munnen på varandra. 

– Du kommer in här och blir otrevlig från noll till hundra, i min värld iallafall, sen förstår jag om du gått och byggt upp någonting, men då måste du säga det, säger Klara i videoklippet. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Är Alice Stenlöf och Klara Elvgren fortfarande osams?

Nej, som tur var är Alice och Klara inte osams. Det var bara ett helt vanligt tjafs, vänner emellan. 

– Så vi har absolut tjafsat idag. Nu ska vi pussas och kramas när hon kommer hem. Det är löst, vårt tjafs är löst. Men vi bor alltså på varandra i det här hemmet. Mysigt men man får anpassa sig, säger Alice.

Här kan du läsa mer om hur det är för Alice Stenlöf och Klara Elvgren att bo tillsammans!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.