Alice Stenlöf och Klara Elvgren
Alice och Klara står varandra minst sagt nära... - Foto: Youtube/Tanbyklara

Klara Elvgrens sexavslöjande – hemma hos Alice Stenlöf: "I soffan..."

Klara "Tanby" Elvgren och Alice Stenlöf står varandra så pass nära att de är öppna med det mesta. Och när man bor tillsammans så blir det extra påtagligt – även på det intima planet...


Nyligen stod det klart att streamingtjänsten HBO Max spelar in en ny realityserie vid namn “FBOY Island”, och programledaren är ingen mindre än influencern Klara “Tanbyklara” Elvgren

Klara “Tanbyklara” Elvgren är programledare för "FBOY Island"

Det nya realityprogrammet går ut på att tre kvinnor ska dejta sig fram och på så sätt lista ut vilka av männen som är “nice guys” och vilka som är just “fboys”. Vilka är där för pengar? Och vilka är där för kärleken? 

Konceptet har väckt starka reaktioner på sociala medier och har det har skapats något av en tittarstorm kring programmet, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Saftiga prislappen på Klara Elvgrens nya väska 

På Klara Elvgrens Youtube-kanal har prenumeranterna fått följa med henne under inspelningen av den nya satsningen. 

Foto: Youtube/Tanbyklara

På väg tillbaka hem till Sverige mellanlandade hon i Dubai varpå det ryckte rejält i shoppingnerven när Klara hittade en puderrosa väska på flygplatsen. Klara blev så kär i väskan att hon inte kunde lämna den kvar på hyllan – och kosta vad det kosta ville. 

Foto: Youtube/Tanbyklara

Prislappen var nämligen så pass saftig att Klara fick problem med sin bank när hon skulle betala. Nyheter24 tog reda på hur mycket drömväskan kostade

Alice Stenlöfs snuskiga fråga till Klara Elvgren: "I min soffa..."

I Klaras senaste video på kanalen har hon äntligen landat i Sverige igen, och ska nu bo hemma hos kompisen och influencer-kollegan Alice Stenlöf. Tjejerna står varandra väldigt nära – något som märks när Klara plockar fram vlogg-kameran på morgonen. 

– Jag hade över en kille här igår. Så Alice och jag är en trio och inte en duo, förklarar Klara och fortsätter: 

– Det var väldigt trevligt, därav att jag låg i soffan inatt, i skamvrån. 

Foto: Youtube/Tanbyklara

Alice ställer därefter en vågad fråga till sin kompis...

– Hade ni sex i min soffa igår? 

– Nej, vi hade inte det, svarar Klara med ett skratt. 

Men vad Alice inte ser är att Klara samtidigt kollar menande in i kameran till tittarna. Därefter nickar hon även in i kameran och mimar vad som ser ut som “jo”. 

Foto: Youtube/Tanbyklara

– Skulle väl aldrig jag Alice, vad tror du om mig Alice?, säger hon sedan skämtsamt till kompisen. 

Klara Elvgrens intima avslöjande: "I min trosa..."

Senare i videon kommer Klara återigen med ett minst sagt explicit avslöjande, som kan indikera på att det faktiskt hände både det ena och det andra kvällen innan. 

– Åh herregud, det har runnit sperma i min trosa hela dagen, berättar Klara. 

– Fy fan, vad äcklig du är, säger Alice.  

Foto: Youtube/Tanbyklara

Vissa är helt enkelt mer öppna än andra!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.