Julia Franzén flyttar till Marbella, och oron är stor i Bingo Rimérs kommentarsfält.
Julia Franzén flyttar till Marbella, och oron är stor i Bingo Rimérs kommentarsfält. - Foto: Duygu Getiren/TT, Instagram/juliafranzen.se

Följarnas oro för Julia Franzén: "Jag får panikångest"

Julia Franzén och Bingo Rimérs kärleksliv flödar fritt på deras sociala medier. Nu flyttar Julia till Marbella, och följarna verkar minst sagt bekymrade. Men kanske inte över det man tror.


Hos paret Julia Franzén, 31, och Bingo Rimér, 46, verkar kärleken sprudla, och de är inte sparsamma när det gäller att dela med sig av det på sociala medier. 

Många intima inlägg på Instagram har väckt reaktioner hos följarna, vilket inte verkar vara något som hämmar dem, snarare tvärtom. Bingo har bland annat talat öppet om han och Julias sexliv, vilket du kan läsa mer om här. 

Att Julia och Bingo är kära råder det inga tvivel om, men nu kommer de att få vara ifrån varandra ett tag – Julia flyttar nämligen till Marbella.

Bingo Rimérs ord om Julia Franzéns flytt

Nu har Julia Franzén tagit sitt pick och pack och flyttat till hennes och Bingo Rimérs gemensamma lägenhet i Marbella. 

– Lyan är så fin. Killarna som jobbat med renoveringen där har gjort ett fantastiskt jobb på så kort tid. Vi har delat upp kostnaderna. Allt som går att flytta på har Julia betalt. Så om hon mot all förmodan lämnar mig så försvinner alla möbler med henne, skriver Bingo på Instagram.

Vidare skriver han att han aldrig kommer att släppa henne, och att han redan saknar hennes pussar och varma kropp.

– Men tänker samtidigt att det är lite romantiskt att längta. Jag tänker att det är positivt och kanske en av nycklarna till ett lång och lycklig relation. Vad tror ni om distansförhållande? Kanske med barn dessutom, skriver han.

Folk är oroliga i Bingo Rimérs kommentarsfält 

Julia Franzéns flytt verkar engagera många, om man tittar i Bingos kommentarsfält. Många reagerar på att de ska ha distansförhållande, men det följarna reagerar på mest är Julias packning. På Bingos bilder syns hon med flertalet väskor och påsar och folk oroar sig över hur detta ska få plats på tåget. 

I kommentarsfältet skriver de "Får Julia ta ett eget flyg med all de där packningen eller?" och "Vem fan tar TÅGET med så mycket packning?". En annan kommenterade "Är det bara jag som inte fattar hur allt bagage ska med? Jag får panikångest".

Bingo Rimér betalade en privatperson vid tågstationen

Följarnas oro var befogad, Julia kunde nämligen inte få med all packning själv då hon hade sex stora resväskor, och sex små. Bingo betalade då någon på tågstationen, som kunde hjälpa henne.  

–  När vi kom till tågstationen tidigare idag så lyckades jag hitta en vänlig själ som jag kunde ge en slant för att hjälpa oss med packningen. Jag har aldrig sett så mycket packning förut. Hon tog verkligen med sig allt och flyttar nu till Marbella på riktigt, skriver Bingo Rimér på Instagram.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/