Linn Ahlborg och Carl Linder
Linn Ahlborg och Carl Linder var tillsammans sedan 2020. - Foto: Instagram/linnahlborg

Linn Ahlborgs utseendeförändring – efter uppbrottet från Carl Linder

Linn Ahlborg gick under nyligen ut med att hon och pojkvännen Carl Linder har gått skilda vägar. Och ett breakup innebär en stor omställning. Nu hintar influencern om en utseendeförändring som skett i samband med uppbrottet.


Det var hösten 2020 som influencern Linn Ahlborg, 22, berättade för sina följare att hon funnit kärleken i Carl Linder, 24, och när nyheten droppades så blev det full rulle bland Linns fans. 

– Det ringde journalister och var kaos i mina kommentarsfält, sa Linn då. 

Här kan du läsa mer om Linn Ahlborgs ex Carl Linder.

Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder har gjort slut

Carl Linder dök ofta upp i Linns sociala medier, både på Instagram och i hennes Youtube-videos. Men nästan två år efter att deras kärlek blev offentlig gick Linn Ahlborg nyligen ut med den tråkiga nyheten att paret inte längre är tillsammans. 

"Jag och Carl har tyvärr valt att gå isär. Det var ett väldigt gemensamt beslut så det finns inget utrymme för spekulationer", skrev Linn på sin Instagram-story för drygt en vecka sedan. 

Hon skrev även att hon framöver ska fokusera på att läka såren, och bad följarna att visa henne och Carl respekt. 

Foto: Instagram/linnahlborg

Linn Ahlborg om uppbrottet från Carl Linder: "Jag lämnade..."

Några fler detaljer kring uppbrottet gavs inte just då, men under förra veckan bröt Linn tystnaden och öppnade upp sig ytterligare. På sin Instagram-story la hon upp en skärmavbild från anteckningar skrivna på mobiltelefonen.

"Jag lämnade fast jag ville vara kvar. För mig", stod det i en anteckning

Linn Alhborgs utseendeförändring – efter uppbrottet 

Därefter har det varit tyst från Linn gällande uppbrottet från Carl. Men under den gångna helgen delade influencern med sig av ännu en ny detalj kopplat till sitt breakup. 

På Instagram la Linn upp en selfie där följarna fick ta del av hennes nya look – hon har nämligen nyligen klippt lugg! 

Under bilden skriver Linn: “Breakup bangs är en grej visst”. 

Av allt att döma är det alltså en utseendeförändring som gjorts i samband med Linns uppbrott. Och, precis som Linn skriver, det ÄR ju inte ovanligt att vilja göra en liten makeover i samband med ett breakup. 

Göra-slut-luggen, som Linn hintar om, möts av glada tillrop i kommentarsfältet, både från influencerkollegorna och följarna. Och vi kan inte annat än hålla med om följarnas komplimanger!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!