Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har haft frågestund. - Foto: CAIA

Därför har inte CAIA några fysiska butiker

Caia Cosmetics fortsätter sitt segertåg och produkt efter produkt gör succé ute på marknaden. Men trots det finns det inga fysiska butiker – varför?


Bianca Ingossos, 27, succé med Caia Cosmetics fortsätter sannerligen att tuffa på. Försäljningssiffrorna har sedan företaget grundades gått spikrakt uppåt och produkt efter produkt säljer slut. 

Men vägen har inte varit spikrak. Företaget har de senaste året hamnat i en hel del blåsväder angående sexistisk reklam och vilseledande marknadsföring. Bland annat efter lanseringen av julkalendern 2021 där många kunder påstod sig blivit snuvade på konfekten.


Men trots motgångarna så fortsätter Caia-gänget att kämpa på och företaget blomstrar och rekryterar nya medarbetare. 

Varför har inte Caia några fysiska butiker?

Bianca höll under veckan en frågestund där hon svarade frågor gällande både kärleksliv, renovering av lägenhet, Caia och ANI Jewels. 

Det var då en följare som var nyfiken på hur det kommer sig att Caia-produkterna endast går att beställa från företagets hemsida och inte går att köpa i fysiska butiker.

Och enligt Bianca är det helt enkelt för dyrt. 

Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Det hade kostat för mycket då helt enkelt. Vi har väldigt dyra formulas och paketeringar likt några av världens största sminkvarumärken och enda sättet  att hålla ned priserna men samtidigt behålla riktigt hög kvalitet är att sälja det på hemsidan", skriver hon. 

Men om det i framtiden kommer att dyka upp någon pop up store – det kan vi bara hoppas på!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.