Vänta nu, råkade Bianca Ingrosso precis filma Benjamin när han...

Det var under sin senaste vlogg som Bianca Ingrosso lät följarna hänga med på hennes event. Men det var en annan grej som råkade komma med...


Bianca Ingrossos, 27, succé med Caia Cosmetics fortsätter sannerligen att tuffa på. Försäljningssiffrorna har sedan företaget grundades gått spikrakt uppåt och produkt efter produkt säljer slut.

Men Bianca är en kvinna med många strängar på sin lyra och Caia är långt ifrån det enda hon tar i som blir till guld. 

Bianca släppte nyligen en smyckeskollektion tillsammans med företaget ANI Jewels där hon bland annat arbetat ihop tillsammans med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola

Under de senaste veckorna har dock Bianca befunnit sig på varmare breddgrader för att fota bilder till ännu ett företag – nämligen Gina Tricot. Och följarna är redan som blodtörstiga hajar efter plaggen. 

Väl hemma i Sverige ordnade Bianca ett event för alla sina nära och kära. Bröderna Oliver och Benjamin Ingrosso var på plats för att rodda med maten, bland annat för att låta folk prova mat från Olivers kommande restaurang Olli. 

Någon annan som naturligtvis var på plats var ingen mindre än Pernilla Wahlgren

På väg ut till eventets location bjöds gästerna på lite bubbel. Detta fick Pernilla att i sedvanlig ordning bli kissnödig. Hon valde därför snabbt att ge sig ut i skogen för att slå en drill. 

– Vänta nu ska du kissa?, frågade Bianca. 

– Ja det ska jag, skrattade Pernilla. 

Någon som också hakade på var Benjamin, som obrydd ställde sig för att uträtta sina behov. Det han inte visste var att Bianca bakom honom skulle filma. 

Benjamin slog en drill. Bildkälla: Youtube

– Ja, här är då Benjamin som kissar, säger Bianca rofyllt i klippet. 

Det hela följdes sedan av en kväll med god mat, fin utsikt och goda vänners sällskap. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.