Nu bemöter Benjamin Ingrosso Hov1:s agerande på Grammis 2022
Nu bemöter Benjamin Ingrosso Hov1:s agerande på Grammis 2022 - Foto: Instagram/benjamingrosso/TV4

Benjamin Ingrossos första ord – efter Hov1:s hånfulla "fuck you"-gest

Under Grammisgalan hade Hov1 svårt att dölja sitt missnöje när Benjamin Ingrosso vann det ärofyllda priset som Årets artist. Nu bemöter Ingrosso gruppens agerande.


Under torsdagskvällen gick Grammisgalan av stapeln, ledd av Sofia Dahlén och Amie Bramme Sey. Det var en rungande kväll full av överraskningar, glada miner och starka tal.

En av kvällens stora vinnare var Benjamin Ingrosso, som kammade hem vinsten i kvällens tyngsta kategori "Årets artist". 

– Wow, tack. Tack som fan. Det här kommer bli sämsta talet genom tiderna, jag har inte förberett ett tal, tro mig, jag har inte det.. Ahh, jag fick hjärtklappning, säger en tagen Benjamin när han klivit upp på Grammisscenen. 

Foto: Skärmavbild/TV4
Foto: Skärmavbild/TV4

Hov1:s drag: Pekade "fuck you" åt Ingrosso

Nominerade i den ärofyllda kategorin var även rappgruppen Hov1, och när Benjamin vann hade de svårt att dölja sina känslor. 

Under hans tacktal zoomade en kameraman in på Hov1-gruppmedlemmarna Axel Liljefors JanssonNoel Flike och Dante Lindhesom svarade med att peka "fuck you" åt kameran. 

Benjamin Ingrosso bemöter Hov1:s agerande

Klippet har väckt stor uppståndelse under fredagen, och när Benjamin Ingrosso gick live på Instagram under fredagen dröjde det inte länge innan frågorna om Hov1:s agerande började trilla in.

Foto: Instagram/benjaminingrosso

Men då kom Benjamin med lugnande besked – han har tagit hela situationen med ro.

– Vi är vänner i real life, så det var inget mot mig så. Vi åt lunch för ett par veckor sen, säger Ingrosso i livesändningen. 

Slutet gott, allting gott, med andra ord.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

1 timme sedan
Att svält är en del av att vara med i Robinson – det är det många som vet. Men hur lite äter man egentligen och vad hade deltagarna för knep innan tävlingar?

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

1 timme sedan
​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

2 timmar sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

idag 10:56
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.