Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö kommer inte riktigt se ut som på bild
Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö kommer inte riktigt se ut som på bild - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren erkänner: Ritningarna på nya villan stämmer inte

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren att flytta in i sin nya lyxvilla på Lidingö. Men det kommer inte se ut som följarna trott, avslöjar hon i det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.


Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Efter flera månaders intensivt byggande och packande har Pernilla nu lämnat den ikoniska, gröna villan där stora delar av Wahlgrens Värld-avsnitten spelats in under åren. 

I väntan på att nya huset ska bli klart har hon och sonen Theo Wahlgren15, checkat in på Hotell Skeppsholmen. Men det är ingen billig vistelse, har det visat sig.

Foto: Stella Pictures

Pernilla uppdaterar följarna om husbygget på Lidingö

Byggandet av den nya villan har följarna kunnat följa på det nystartade Instagramkontot @villa_wahlgren, och där har åsikterna onekligen flödat under månaderna som gått. 

På kontot lägger Pernilla titt som tätt upp bilder från husbygget och den animerade ritningen på husets fasad och tillhörande tomt är rätt bekant för många vid det här laget.

"Nej men stopp, stopp"

Men i veckans avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam" avslöjar hon att ritningarna hon lagt ut på sociala medier inte stämmer överens hur med huset faktiskt kommer se ut. 

– I fredags så ringer min byggherre på mitt hus och säger "nu på måndag börjar målarna måla huset". Och jag ba "okej i vilken färg, jag har inte valt färg än?". "I vitt" (svarar byggherren, reds anm). Men jag har inte bestämt att jag vill ha ett vitt hus, säger Pernilla i podcasten.

Byggherren uppgav då att det är den färgen som han och det övriga byggteamet fått order om att börja använda, men det har flugit Pernilla Wahlgren helt över huvudet.

– Så jag ba "nej men stopp, stopp, jag vill inte ha ett vitt hus". Men på bilderna är det ju gjort som vitt och på skisserna. 

Foto: Stella Pictures

Så kommer Pernilla Wahlgrens lyxvilla se ut

Pernilla lyckades stoppa färgplanerna i sista sekund och fick rusa iväg till färgbutiken för att välja ut den färg hon faktiskt vill ha lyxkåken målad i.

– Vad blev det för färg på huset då? Undrar den nyfikna poddkollegan Sofia Wistam.

– Ja, men då blev det grått.

– Med vita snickerier? 

– Ja.

– Mm, fint. 

Vi väntar spänt på att se resultatet!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".