Bonde-Filip och Ellinor har gjort slut
Efter kamerorna stängdes av hittade Ellinor och Filip tillbaka till varandra. - Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde-Ellinor visar upp överraskande utseendet – efter uppbrottet från Filip

Förra veckan nåddes vi av nyheten att Bonde-Filip och Ellinor har gått isär. Ellinor spenderar just nu tid med familjen och passar då på att visa upp en, för följarna, helt ny look.


Filip Nilsson, 27, var en bönderna i fjolårets upplaga av Bonde söker fru. Vid det allra sista, och viktigaste valet, bestämde sig Filip att dejta vidare Lina och skicka hem Ellinor Eke-Göransson, till många tittares förvåning. 

Men Filip och Lina gled längre och längre ifrån varandra, och med allra största sannolikhet berodde det på att han fortfarande inte helt släppt Ellinor. 

När kamerorna stängdes av var det slutligen Filip och Ellinor som fick varandra, och sedan dess har de bott tillsammans på gården utanför Strömsholm. 

Foto: TV4/Bonde Söker Fru

Bonde-Filip och Ellinor har gjort slut: "Smärta och sorg"

Efter programmet fick följarna ta del av parets kärleksfulla vardag på Ellinors sociala medier. Men i förra veckan berättade Ellinor i ett känslofyllt inlägg på Instagram att hon och Filip gått isär. 

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor.

Det gör Bonde-Ellinor idag – efter uppbrottet från Filip

Efter uppbrottet svämmar Ellinor Eke-Göranssons kommentarsfält över med kärlek och stöd från följarna. Men hur ser hennes liv ut nu när hon och Filip gått skilda vägar? Det kan du läsa mer om här

Foto: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinors kärleksfulla ord till familjen: "Bäst i hela världen"

Ellinor verkar just nu spendera lite kvalitetstid med familjen, något som hon dokumenterar på sin Instagram-story. Hon lägger bland annat ut en gruppbild på sina syskon, och skriver även en kärleksfull hyllning till familjemedlemmarna. 

"Har jag nämnt att mina syskon är bäst i hela hela hela hela hela världen?", skriver Ellinor.

Foto: Instagram/ellinoreke

Och en fördel med att åka tillbaka till barndomshemmet är att man kan rota bland nostalgiska gamla minnen, något som Ellinor verkar ha passat på att göra. 

Bonde-Ellinors överraskande klänning: "Blev nostalgisk"

I en serie bilder på sin Instagram-story poserar Ellinor i en minst sagt häpnadsväckande look, nämligen hennes gamla balklänning. En blå och puffig dröm! Följarna är nog mest vana att se henne i tv-rutan iklädd söta sommarklänningar, eller avslappnade kläder – bekväma nog för att kunna rulla en skottkärra på en gård.

Foto: Instagram/ellinoreke

“Blev nostalgisk och slängde på min gamla balklänning”, skriver Ellinor. 

Foto: Instagram/ellinoreke
Foto: Instagram/ellinoreke

Men det är inte Ellinor som ska gå på bal, utan hennes lillebror. I en av bilderna ser man Ellinor hjälpa brorsan med de knepiga manschettknapparna. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Mysigt med lite familjetid! 

/
Relaterat
Senaste nytt

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

1 timme sedan

Spotify kommer inte att förbjuda AI-musik

2 timmar sedan
Det kommer att bli svårt att reglera användningen av AI-teknik i branschen och Spotify har inga planer på att förbjuda AI-genererat innehåll från plattformen. Det säger strömningstjänstens vd Daniel Ek i en intervju med BBC.

Solsidan-Oves smarta spartips: "Borde få nobelpris i ekonomi"

3 timmar sedan
I en video på TV4:s Instagram delar Ove och Anette Sundberg från Solsidan med sig av några sparknep, för tuffa tider. Sparknepen möts av genomgående roade kommentarer.

Därför lämnade Malin Berghagen Sverige: "Fick panik i vågor"

idag 15:00
Folkkära artisten Lasse Berghagen har legat inne på sjukhus ett tag. Nu bryter Malin Berghagen tystnaden kring sin inre konflikt.

Josefine Jinder: "Den här typen av föräldrar är så äckliga"

idag 14:47
Det är i en ny krönika på Expressen som Josefine Jinder berättar om sina tankar kring de som blir föräldrar första gången. Och det är ord och inga visor.

Taylor Swifts konsertfilm visas även i Sverige

idag 14:38
Goda nyheter för alla Taylor Swift-fans. Superstjärnans konsertfilm från "The eras tour" kommer att visas även på svenska biografer. Premiären sker den 13 oktober.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.