Lördag 25 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso får egen talkshow

Bianca Ingrosso programleder den egna talkshowen BIANCA i höst
Bianca Ingrosso programleder den egna talkshowen BIANCA i höst. Foto: Instagram/biancaingrosso

I höst kan Bianca Ingrosso addera titeln som programledare på cv:et. Då är det premiärdags för BIANCA – hennes helt egna talkshow.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I december förra året meddelade entreprenören Bianca Ingrosso, 27, att hon inte längre kommer medverka i realitysuccén Wahlgrens Värld som hon och mamma Pernilla Wahlgren frontat i tio säsonger.

"Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.
Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst", skrev Bianca i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Foto: Fabian Wester/discovery+


Bianca Ingrosso: Lekt talkshow på rummet så länge jag kan minnas

Under våren 2022 har hon även meddelat att hon hoppar av sin jurypost i Talang – och under fredagen får vi äntligen veta vad alla dessa avhopp berott på.

I höst har nämligen Bianca Ingrossos egna talkshow BIANCA premiär på Discovery+.

– Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

I underhållningsprogrammet kommer Bianca gästas av aktuella gäster, och bakom henne står Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry. 

Då har BIANCA premiär

Bianca Ingrossos talkshow BIANCA har premiär på Kanal 5 och Discovery+ under hösten 2022.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.