Bianca Ingrosso får egen talkshow

I höst kan Bianca Ingrosso addera titeln som programledare på cv:et. Då är det premiärdags för BIANCA – hennes helt egna talkshow.


I december förra året meddelade entreprenören Bianca Ingrosso, 27, att hon inte längre kommer medverka i realitysuccén Wahlgrens Värld som hon och mamma Pernilla Wahlgren frontat i tio säsonger.

"Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.
Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst", skrev Bianca i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Foto: Fabian Wester/discovery+


Bianca Ingrosso: Lekt talkshow på rummet så länge jag kan minnas

Under våren 2022 har hon även meddelat att hon hoppar av sin jurypost i Talang – och under fredagen får vi äntligen veta vad alla dessa avhopp berott på.

I höst har nämligen Bianca Ingrossos egna talkshow BIANCA premiär på Discovery+.

– Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

I underhållningsprogrammet kommer Bianca gästas av aktuella gäster, och bakom henne står Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry. 

Då har BIANCA premiär

Bianca Ingrossos talkshow BIANCA har premiär på Kanal 5 och Discovery+ under hösten 2022.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?