Bingo Rimér chockar på nytt med oblyg bild på Julia Franzén

Bingo Rimér håller sina följare ordentligt uppdaterade om han och Julia Franzéns liv. Men vissa bilder anser hans följare går över gränsen.


Mediaprofilerna Bingo Rimér, 46, och Julia Franzén31, är upp över öronen förälskade, och befinner sig just nu på resande fot efter att ha spelat in Fångarna på fortet. 

Bingo har sedan relationens början flitigt publicerat bilder på Julia som är både romantiska – men många även väldigt oblyga. 

Efter en festfylld helg publicerade Bingo en bild som mötte så pass stark kritik av följarna att han slutligen bytte ut den. Men texten – den står kvar. 

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn. Kanske därför det är så tråkigt att vara ensam när man är bakfull. Jag älskar att vakna bakis tillsammans med Jullan. Vi är lite extra gosiga då och brukar ligga kvar i sängen och skratta åt alla minnen från kvällen innan", skriver Bingo på Instagram.

En del av bilden på Julia som Bingo sedan tog bort. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Inlägget bestod utav tre bilder, två på hans son Rambo som målar en vägg och en tredje på en helnaken Julia Franzén. Bilden på Julia är nu raderad. Bingo har fler än en gång mött kritik från sina följare angående sina bilder och videos. Mer om det kan du läsa här.

Bingo Rimérs nya vågade bild

Men nu har Bingo varit i farten igen. Hans senaste storie på Instagram innehåller både nakendans, fest och lite oblyga kärleksbilder. 

Bingos senaste bild på Julia. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Senaste tillskottet i den oblyga hyllan är en bild på en soven Julia tillsammans med texten "Legs". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.