Marcelo Peña och Emilia Wahlund flyttar ännu en gång på kort tid

Marcelo Peña och Emilia Wahlund har under en ganska kort period flyttat omkring mellan Vasastan, Sigtuna och Gävle. Och nu är det dags igen.


Marcelo Peña och Emilia Wahlund bodde under första delen av sitt förhållande i Marcelos egen lägenhet som låg i Vasastan. Sedan flyttade de tillsammans med sin dotter Elle, till ett hus i Sigtuna. Men hushistorien blev kort då de inte långt senare valde att flytta.

Marcelo skrev ut på sin Instagram att han verkligen trivdes i huset men att han flyttade för Emilias skull. Flyttlasset bar av tillbaka till Stockholms innerstad – men även den sagan blev kortvarig. Nästa gång det var dags för flytt bar det av till Gävle och då skrev Marcelo ut på sociala medier att: "Det värsta som kan hända är att vi flyttar igen". 

Och någon slags fnurra på tråden tycktes det ha blivit. Emilia skrev nämligen ut på sin Instagram att hon och Marcelo hade valt att gå skilda vägar. Men senare raderade hon inlägget och skyllde på sin PMS.

"Att renovera och ha bebis samtidigt kan vara påfrestande och sen hade jag även PMS". 

Emilia Wahlunds inlägg. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Men efter att ha kämpat sig igenom en renovering som gick loss på omkring 300 000 kronor så var det dags för flytt igen. 

Nu har paret nämligen bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholm. 

Nu flyttar Marcelo och Emilia till Stockholm. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Anledningen till flytten denna gång är att Marcelo fått ett jobberbjudande i Stockholm. Han är sedan tidigare utbildad hissmontör. 

Paret får nyckeln till lägenheten om en månad och väljer att återvända till Vasastaden då Elle fått plats på förskola där. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".