Bianca Ingrosso
Bianca skådespelade med stora namn. - Foto: Youtube/Instagram

Bianca Ingrosso tackade nej till stor filmroll

Bianca Ingrosso valde att tacka nej till ett stort filmprojekt men känner idag att hon kanske senare i livet kommer att ångra sig.


Det rullar minst sagt på för vår gode Bianca Ingrosso, 26. 

Bianca gick under loppet av några år från att vara bloggare till att bli en av landets kändaste kvinnor och hon kan idag titulera sig som tv-profil, Youtubestjärna, sminkentreprenör och har nyligen även klivit in i företaget Ani Who AB. 

Hon är idag ekonomisk oberoende.

Men trots det fortsätter naturligtvis drömmarna för en fullblodsentreprenör. Bianca har skämtsamt sagt att hon drömmer om att en dag få arbeta som ljudtekniker på Paradise Hotel då man "får höra allt smask som händer bakom kulisserna". 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram

Dagligen får Bianca en rad olika förfrågningar till program och har bland annat tackat nej till att leda både Melodifestivalen och Idol. 

Men det finns en sak hon tackat nej till som verkar svida mer än de andra...

Bianca Ingrosso erbjöds filmroll

Det är i sina senaste Youtubevideo som Bianca avslöjar att hon tackat nej till en roll i en film. Detta nämner hon efter att hon och pojkvännen Phillipe Cohen pratar om hans tidigare år på scenskolan Calle Flygare i Stockholm. 

– Phillipe anledningen till varför jag tackat nej till allt är av allt du berättar om hur man måste stå inför folk. Jag hade gjort det om jag visste att jag skulle vara duktig. 

– Jag har ju blivit erbjuden massor och framförallt en gång då vi gick ganska långt i processen. Så vi spelade in en pilot tillsammans med stora stora skådespelare, detta var till en jättestor grej. Men jag funderade i över ett och ett halvt år, berättar Bianca. 

"Jag kanske kommer att ångra detta". Bildkälla: Youtube

– Men tackade du inte ja?, frågar Phillipe. 

– Nej, jag ville ju först lära mig allt kring hur man läser manus. Hur man skådespelar och så vidare. Men jag vet att jag kommer att ångra på dödsbädden. 

– Du hade ju gjort det hur bra som helst, tröstade Phillipe. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!