Viktor Leksell uppträdde med sin och Einárs osläppta låt – så reagerade fansen

Det var under tisdagen som fyra av rapparen Einárs låtar släpptes postumt. Men det är fortfarande en låt som fansen väntar ivrigt på


Det har gått drygt ett halvår sedan den 19-årige rapparen Nils "Einar" Grönberg sköts till döds i södra Stockholm. När Einár kom ut från ett cykelförråd på den skyddade hemadressen han bodde på blev han beskjuten av maskerade gärningsmän. Han sprang mot en port men kom inte in då hans "blipp" som låser upp dörren inte fungerade. 

Einár släpper ny musik postumt

Natten mot den 7 juni släpptes det ny musik från Einár. På Instagram delade hans flickvän Alexandra Torgrip omslaget till EP:n med titeln "Einár". Totalt är det fyra låtar: "Lilla Nisse", "Annan värld", "Koppla av" och "Kolla mig i ögonen".

"Alltid älskad, ännu mer saknad", skriver Alexandra på Instagram. I kommentarsfältet har Einárs mamma Lena Nilsson skickat flera hjärtan, och även Viktor Leksell kommenterar med en vit duva och hjärtan.

Viktor och Einár var goda vänner och hann även att spela in en låt tillsammans innan Einár mördades. En låt som aldrig hann släppas.  

" Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten du och jag har gjort och försökt att få ut i ett år. Vi längtade efter att stå där på nån festival och få sjunga den tillsammans. Den Nisse som jag fick äran att lära känna var en varm och kärleksfull kille och det är så jag kommer minnas dig för alltid", skrev Viktor på sin Instagram. 

När Leksell uppträdde på Brännbollsyran var det många hakor som droppade i marken när introt på han och Einárs låt drog igång. 

Sedan var det gåshud. 

På sociala medier har kommentarsfälten nu kokat över och fans till duon undrar hur det kommer sig att deras gemensamma låt inte släppts samtidigt som de andra låtarna som finns på den nya EP:n. 

Viktor har ännu inte svarat på när låten kan komma att släppas. 

Men vi väntar ihärdigt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".