Alexandra Torgrip, 19, var tillsammans med rapparen Einár innan hans död
Alexandra Torgrip, 19, var tillsammans med rapparen Einár innan hans död - Foto: Instagram/alexalexandras

Så ser Alexandra Torgrips liv ut idag – efter Einárs död

Snart har det gått ett halvår sedan rapparen Nils "Einár" Grönberg, 19, sköts till döds. Hur ser livet ut idag för hans tidigare flickvän Alexandra Torgrip – och har hon fått ta del av några av hans pengar?


Snart har det gått ett halvår sedan den 19-årige rapparen Nils "Einar" Grönberg sköts till döds i södra Stockholm. Han lämnade en stor sorg över hela Sverige och polisen arbetar fortfarande med att reda ut vilka som mördade artisten.

Vill du läsa ikapp om fallet så har Nyheter24 skrivit en sammanfattning här.

En av personerna som sörjt hans bortgång allra mest är hans tidigare flickvän Alexandra Torgrip, 19. 

Alexandra Torgrip, 19, var Einárs flickvän

Hon har bland annat skrivit på Instagram att tiden inte alls läker alla sår men att hon kommer att försöka leva för både henne och Nils. 

"Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig. Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann. Jag kommer aldrig att glömma dig Nils. Jag älskar dig mitt fina hjärta. För alltid i mitt hjärta. För alltid din Alexandra", skrev Alexandra i ett första inlägg en vecka efter Einárs död.

Så lever Alexandra Torgrip – efter rapparen Einárs död

Ja, av allt att döma lämnar Alexandra Torgrip ett tungt halvår bakom sig. Men den som följer henne i sociala medier kan även se att hon sakta men säkert börjat återgå till en mer normal tillvaro. 

Hur ser hennes liv ut idag, efter Einárs tragiska bortgång? 

Alexandra Torgrip är väldigt aktiv på Tiktok, inte minst i livesändningar. Här bemöter hon följarnas nyfikna frågor, men undviker i regel de som handlar om Einár. 

Foto: Tiktok

Vid ett tillfälle får hon frågan vad hon jobbar med, och svarar att hon pysslar med "lite allt möjligt". Ett av jobben är på "Club Mega" i Stockholm, där Alexandra Torgrip debuterade som dj tillsammans med sin vän Alicia Lauterbach den 13 april. 

Har Alexandra Torgrip fått pengar efter Einárs död?

I en annan livesändning ställer en följare en fråga om rapparen Einárs pengar, och vad som hänt med dem nu efter hans död. 

"Kanske en personlig fråga, men vem får pengarna som Einár tjänade på sin musik?", lyder frågan i Tiktok-livesändningen. 

– Ja, inte jag. Inte så men... Vet ni, jag tar tillbaka att jag svarat på den frågan, säger Alexandra Torgrip i livesändningen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!