Margaux Dietz och Jacob Liebermann var på husvisning tillsammans.
Margaux Dietz och Jacob Liebermann var på husvisning tillsammans. - Foto: Youtube/Moderna familjen och Instagram/margauxdietz

Jacob Liebermanns vågade förslag till Margaux Dietz: "Fria till mig..."

Margaux Dietz och Jacob Liebermann ägnade sig nyligen åt en aktivitet, som många ex inte brukar göra tillsammans. I den senaste Youtube-videon på kanalen "Moderna familjen" är de nämligen på husvisning ihop...


Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermann, 37, har ett långt – och en aning komplicerat förflutet. Efter en bröllopsceremoni ledd av KD-ledaren Ebba Busch separerade paret några månader senare, och därefter inleddes en infekterad konflikt. Det offentliga bråket rörde huruvida sonen Arnold skulle exponeras på sociala medier eller inte. 

Här kan du läsa om varför Margaux och Jacobs son Arnold nu syns på sociala medier igen

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns återförening – efter bråket

I dagsläget står Margaux och Jacob varandra närmare än på länge. Deras relation har gjort en helomvändning och de umgås allt mer flitigt. De driver till och med Youtube-kanalen “Moderna familjen” ihop där tittarna får följa med på deras gemensamma upptåg. 

Foto: Stella Pictures

Influencern har vid ett flertal tillfällen uttryckt hur tacksam hon är över relationen och återföreningen med Jacob. Framförallt för sonen Arnolds skull. 

“Jag tror på riktigt att det bästa för Arnold var att vi väckte honom tillsammans som en familj. Så stolt över vår reunion som vänner”, skrev Margaux på sin blogg i samband med sonens födelsedag. 

Margaux Dietz och Jacob Liebermann tittar på hus 

Även om exen idag är separerade så är de med andra ord fortfarande en stor del av varandras liv. Något som blir extra tydligt i senaste videon på deras gemensamma kanal “Moderna familjen”. 

Margaux ska i videon titta på ett hus i sin hemort Saltsjöbaden, i utkanten av Stockholm. 

– Jag är lite sugen på att köpa ett hus i "Saltis". Jag har varit sugen på det sen jag flyttade därifrån, förklarar Margaux. 

Men en potentiell flytt till villa kommer inte helt utan problem. Detta då de har delad vårdnad om Arnold, och därmed inte vill bo alltför långt ifrån varandra. Men Jacob är lite mer tveksam till att flytta från innerstaden. 

– Man måste ju flytta tillsammans, fast man inte är ihop, förklarar Margaux till kameran. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Då tänker jag att det kanske finns ett poolhus där Jacob kan bo på tomten, eller någon källare, tillägger hon med ett skratt. 

Och med sig som sällskap på husvisningen har Margaux både sonen Arnold – och även Jacob. Huset de tittar på har en prislapp på saftiga 28 miljoner kronor, och råkar faktiskt ha ett extra, lite mindre, hus på tomten. 

Foto: Youtube/Moderna familjen
Foto: Youtube/Moderna familjen

Väl i bilen på väg hem från husvisningen tas problematiken kring en potentiell flytt upp återigen. 

– Det här blir svårlöst, om man inte lever tillsammans. Margaux, du har alla dina vänner här, och jag har alla mina polare i Bromma, förklarar Jacob. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

Han menar att det inte är optimalt för ett barn att behöva pendla mellan stadsdelar när det är dags för byte mellan mamma- och pappavecka. Vilket Arnold skulle behöva göra om de båda flyttade från Stockholms innerstad. 

Jacob Liebermanns förslag till Margaux Dietz: "Fria till mig"

– Det finns bara ett sätt för att det här upplägget skulle funka, säger Jacob. 

– Du vill bli ihop igen?, säger Margaux skämtsamt. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Nej, jag vill inte bli ihop igen, svarar Jacob. 

– Du vill bara bo ihop?, tillägger Margaux. 

– Det här går ju inte om man inte bor ihop. Det är ju det som är poängen. Men du får gärna impulsköpa huset, det är ju asgott att komma dit och hänga. Eller så får du fria till mig så ser vi vad jag säger, säger Jacob med ett skratt. 

– Vi avslutar videon nu, säger Margaux. 

Om det blir något husköp, det återstår att se!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!