Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux och Jacob har ett långt förflutet tillsammans. - Foto: Foto: Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz lycka efter återföreningen med Jacob Liebermann

Det var under sonen Arnolds födelsedag som Margaux delade med sig om den nya relationen till Jacob – något som framkallade starka känslor hos henne...


Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermanns, 37, relation har varit allt annat än spikrak. Tillsammans har de sonen Arnold, och efter parets separation kretsade stora delar av deras offentliga bråk just kring huruvida han skulle exponeras på sociala medier eller inte. 

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns konflikt – om sonen 

Jacob var starkt emot att Margaux visade upp deras gemensamma son Arnold på sina kanaler. På sin Instagram skrev Jacob hur han var djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i exets sociala medier – läs mer här

Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz relation till Jacobs föräldrar 

Men efter mycket om och men har Margaux och Jacob gjort en helomvändning och de umgås allt mer flitigt. Tillsammans har Jacob och Margaux nu Youtube-kanalen “Moderna familjen” där följarna får ta del av deras gemensamma upptåg. 

Margaux och Jacobs relation har återhämtat sig – men hur ser egentligen relationen ut till deras före detta svärföräldrar, efter den stormiga tiden? Det avslöjade Margaux nyligen, när hon berättade varför hon inte åkte och hälsade på Jacobs familj...

Margaux Dietz om sonen Arnolds födelsedag: "Så sentimental"

Och givetvis sammanstrålade föräldrarna under onsdagen för sonen Arnolds femårsdag, något som Margaux dokumenterade på sina plattformar. 

“Då har jag gråtit 10 gånger nu på morgonen. Jag kan inte fatta att Arnold är fem år redan. Jag blir så sentimental, bara jag skriver nu så kommer tårarna igen. Jag är så stolt över honom för den stora personen han redan är i sin lilla kropp”, skriver Margaux på sin blogg

Foto: Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz lycka över återföreningen med Jacob Liebermann

Dagen började reda klockan sex på morgonen när Margaux infann sig hos Jacob för att gratta födelsedagsbarnet. Och en så stor dag som denna verkar Margaux extra tacksam över relationen och återföreningen med Jacob. 

Foto: Instagram/margauxdietz

“Sen var det presentöppning, men jag tror på riktigt att det bästa för Arnold var att vi väckte honom tillsammans som en familj. Så stolt över vår reunion som vänner”, skriver Margaux på sin blogg. 

Och de verkar minst sagt vara måna om varandra fortfarande – om än på väldigt skojiga vis. Något som visade sig under födelsedagsmorgonens frukost. 

"Det är ju viktigt att jag äter mina grönsaker och min frukt så Jacob skar upp det på ett roligt sätt så det skulle gå ner lättare, heheeee", skriver Margaux. 

Foto: Instagram/margauxdietz
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.