Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alex: "Du kan fara åt helvete"

- 01/05/2009, 13:09 -

Alex Schulman går till rasande attack mot Martin Sonebys lurendrejerier.

Superbloggaren Alex Schulman kan ju nu för tiden titulera sig stå-upp-komiker efter sin nervösa debut på SVT:s Grillad. Ett program som det kanske inte gått så bra för. Men det är en annan historia. När nu Schulman utökat sina expertkunskaper är han inte sen med att kritisera sina nyblivna kollegor.

Under Valborg var det umgänge komiker emellan som gällde. Men något skratt verkar det inte ha lockat fram. Tvärtom, för nu går Schulman till rasande attack mot Ballar av Stål-komikern Martin Soneby.

"Träffade en komiker på stan igår kväll. Vi kom att tala om Martin Soneby, som han hade arbetat en del med. Jag berömde Martin för visat mod i de här klippen där han retar upp fotbollssupportrar och sedan får löpa gatlopp. Komikern fnissade och berättade att allt var uppgjort. Varenda litet klipp är riggat. Ingenting är äkta. Alla huliganer är statister.", skriver Schulman i sin blogg och fortsätter:

"Det gjorde mig så jävla besviken. Snacka om att falla som en sten. Martin Soneby, ditt fega as, du kan fara åt helvete."

Vad Martin Soneby svarar på det återstår att se. Kanske blir det några hamburgare i nyllet på Alex?

Martin Sonebys lurendrejeri:

Skrivet av: