Bonde söker fru-Ellinor
Ellinor gör succé på Instagram. - Foto: ellinoreke/Instagram

Bonde-Ellinor delar med sig av bilder hon tidigare inte visat

Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson engagerar varje vecka tusentals människor via sin Instagram. Där delar hon med sig av vardagliga händelser i livet – och denna gång, bilder hon tidigare inte visat.


Det var för drygt en månad sedan som det kom fram att bonde-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gjort slut. Det var på Instagram som Ellinor skrev i en känslosam text att paret valt att gå skilda vägar. 

I inlägget fick följarna en känsla av att Ellinor blivit sårad av Filip. Men hon har varit tydlig med att hon inte vill svara på frågor om uppbrottet eller gå in på detaljer kring det hela. 

Men utanför uppbrott och krossade hjärtan så fortsätter Ellinor att engagera sina följare med annat innehåll. Och dom älskar det. Bland annat hyllades hon nyligen efter att ha publicerat en bild på "en bikinikropp" som hon själv så bra beskrev det.

Bonde-Ellinor visar upp nya bilder

I ännu ett inlägg skriver Ellinor om att det plötsligt landat en hel drös sommarplaner i hennes knä – från att hon innan inte haft några alls. Hon vädjar samtidigt till sina följare att de ska stanna upp och njuta av livet när det går undan. 

Men stanna upp och njuta – det fick hon sannerligen göra tidigare i veckan. 

Ellinor fyller år den 1 juli men valde att fira i förskott med en god vän. Vännen valde då att ge henne ett fotoalbum med gamla bilder på knoddis-Ellinor. 

Ellinor har alltid varit stormförtjust i hästar. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Och som alla kunde se på den sockersöta Ellinor – så har hon alltid varit en hästtjej. 

"Fick ett fotoalbum i present – en gång en hästtjej alltid en hästtjej", skrev hon till bilderna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!