Måndag 15 Aug
Stockholm

Alice Stenlöfs första ord om exet Philip Wong och Antonija Mandirs intima kväll

Alice Stenlöf väljer nu att ta bladet från munnen gällande att hennes ex-pojkvän Philip Wong synts tillsammans med Antonija Mandir.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Denna veckan har det sannerligen inte varit en lugn stund i influenservärlden. De som inte levt under en sten kanske har hört att Antonija Mandir för drygt en vecka sedan valde att göra slut med pojkvännen Oliver Hunt. Antonija berättade på sin Instagram att hon nu vill fokusera på sig själv och trivas i sitt eget sällskap innan hon slår sig ihop med någon annan. 

Men sedan dök det upp bilder som fick djungeltrumman att gå igång. 

Antonija Mandir på Strandvägen 1 med Alice Stenlöfsex-pojkvän Philip Wong

Två veckor efter uppbrottet från Oliver Hunt så fångades Antonija Mandir på bild med ingen mindre än Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong, 28. 

Antonija och Philip satt på uteserveringen till det trendiga stället Strandvägen 1 på Östermalm i Stockholm.

Bilderna på Antonija och Philip Wong som kontot exonphbarb var först med att publicera, spreds som en löpeld i sociala medier.

I kommentarsfältet på Antonijas Instagram där hon lagt upp en bild på sig själv tagen i närheten av Strandvägen 1 så är följarna nu eld och lågor över hennes träff med Philip Wong. 

Antonija Mandir och Philip Wong på Strandvägen 1. Bildkälla: Instagram/exonphbarb

Vissa av följarna kan inte låta bli att kasta spydiga kommentarer medan andra peppar Antonija. 

Alice Stenlöf kommenterar det hela

Någon som också fått frågan om det hela det är Philips ex Alice Stenlöf. Alice följer nämligen inte längre Antonija på Instagram.

– Jag ställde en fråga till er om vad ni ville att jag skulle prata om i den här videon. Då var det så klart många som skrev och undrade om vad jag tycker om det här med Philip och Antonija. Och ja, jag tycker att folk har för mycket tid. Liksom att luska i någon annans privatliv. 

– Jag vet inte. Jag får bara saker skickat till mig. Jag har bara pratat med Philip, utöver det, det har ingenting med mig att göra. Jag personligen är mån om att Philip ska må bra. Han är den jag har haft ett förhållande med i sju år, har ingenting att säga om den situationen. 

Alice Stenlöf berättar hur hon känner. Bildkälla: Youtube

Alice tillägger sedan att hon känner igen sig i situationen som Antonija nu sitter i. 

– Jag var själv en tjej som gjorde slut med min pojkvän för att fokusera mer på mig själv och hitta mig själv. Men sedan blev kär, och det framstod då som att man hade hittat på alltihopa. Helt ärligt jag vet inte. Ni får helt enkelt sluta. Vad de väljer att göra med sitt liv och sina relationer är deras ensak. 

– Det är inte så fucking dramatiskt, avslutar Alice Stenlöf. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.