Onsdag 17 Aug
Stockholm

Nu svarar Antonija Mandir på frågan om Philip Wong

Antonija Mandir och Alice Stenlöfs ex pojkvän Philip Wong
Antonija Mandir och Alice Stenlöfs ex pojkvän Philip Wong syntes på Strandvägen 1 ihop. Foto: Stella Pictures, Instagram/philipwong1

Antonija Mandir och Oliver Hunt gjorde slut med varandra för två veckor sedan. Nu har Antonija synts tillsammans med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För två veckor sedan stod det klart – förhållandet mellan Antonija Mandir, 26, och Oliver Hunt, 27, var över. Nyheten slog ner som en blixt från klar himmel och både Antonija och Olivers följare var rejält förvånade. Antonija och Oliver hade då varit ett par sedan 2020.

Antonija Mandir och Oliver Hunt gjorde slut i juni

På Instagram berättade Antonija om beslutet att gå skilda vägar.

"Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag och Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken. Jag behöver vara ensam och vara trygg med ett liv med mig själv innan jag släpper in någon annan. Är tacksam för alla våra minnen och för allt vi har lärt varandra. Fina fina människa. Jag önskar dig det finaste livet kan ge. Allt har sin tid", skrev Antonija.

Antonija Mandir på Strandvägen 1 med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong

Efter uppbrottet från Oliver Hunt har nu Antonija Mandir synts tillsammans med ingen mindre än Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong, 28. Detta var Exonphbarb först med att lägga ut. 

Mandir och Wong. Bildkälla: Exonphbarb

Antonija och Philip fångades på bild där de satt på uteserveringen på innekrogen Strandvägen 1 på Östermalm i Stockholm. Även Bloggbevakning har rapporterat om det hela. 

Antonija Mandir svarar på frågan om Philip Wong

Under tisdagskvällen la Antonija även ut en serie bilder som är tagna runt hörnet från Strandvägen 1, och hennes följare var snabba med att skämta om att det är just Philip Wong som har tagit bilderna på Antonija.

"Kan man hyra Philip som fotograf?", frågar en följare varpå Antonija svarar "Klart man kan".

Andra kommenterar: "Philip var en bra fotograf ändå", "Foto: Philip W", "Hur var dejten med Philip?", "Philip som tog bilderna haha".

Alice Stenlöf och Philip Wong var ett par i sex år. De gjorde slut i maj 2020. Alice blev sedan ihop med rapstjärnan Jireel, men de gick skilda vägar i februari 2021.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.